2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو حسن کلید ساز برات عوض کنه 

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:

منم دوست دارم مبل و فرش و میز غذا خوریو تخت و میز ارایشو عوض کنم ولی عاشق وسایل اشپزخونمم همه شیک و لاکچری و سفید همش انتخاب خودمو مامانمو ابجیمه.ب جز چیزایی ک میخوام عوض کنم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به نظرم خوبه يه طرحي بذارن هرچند سال يه بار مردم وسايلشون رو با وسايل يه خانواده ديگه عوض بدل كنن!! اكثرا فقط دلشون رو زده و تنوع ميخوان كه خب اينجورى متنوع ميشه!😁😁

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
به نظرم خوبه يه طرحي بذارن هرچند سال يه بار مردم وسايلشون رو با وسايل يه خانواده ديگه عوض بدل كنن!! ...

البته هر کیم با همسطح خودش.چون من بعد از سه سال از وسایل قشنگ نگهداری کردم هم نو هست هم تمیز

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

البته هر کیم با همسطح خودش.چون من بعد از سه سال از وسایل قشنگ نگهداری کردم هم نو هست هم تمیز

دقيقا... بله

خب بايد ارزش وسايل يكسان باشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
دقيقا... بله خب بايد ارزش وسايل يكسان باشه

من فقط میتونم بهت شکلات بدم و بگم ایشالا حالت خوب میشه

من فقط میتونم بهت شکلات بدم و بگم ایشالا حالت خوب میشه

قربون محبتت عزيزم❤️❤️ممنون همينم خيلى عاليه