2777
2789

بچه ها من بارداری دومم و بدون برنامه ریزی اتفاق افتاده بچه اولم‌سیطون و ۲سالس و‌من الان ۵ماهه باردارم ولی هیییییچ حسی بهش ندارم نمیخوام ناشکری کنم و‌نمیخوام بچم کم‌بود محبت پیدا کنه ولی عجیبه این همه بی احساسیم نسبت بهش کسی مثل من بوده خوب شده یا چه کار کرده که خوب شده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید افسردگی بارداری گرفتی 😶

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
شاید افسردگی بارداری گرفتی 😶

افسردگی بارداری دیگه چیه؟😑

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من انقدر حرف میزنم باهاش و داستان میسازم تا حد غش کردن از ذوق میرم

حساتو میفهمه. لطفا خوب شو باهاش

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خواهرم همینجور بود متاسفانه بچه مرده بدنیا اومد اونقد گریه کرد خواهرم که حد نداره.تا یکسال افسرده بود.الکی نگین حس ندارین😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.