2777
2789

@اعتصامی  

یکی بود یکی نبود

فرشته ای بود که از جنس نور بود

فرشته قصه‌ی ما، خیلی خیلی صبور بود

خیلی فکر کردم به اینکه چیکار کنم که حس واقعیمو بهت نشون بدم که بفهمی چقدر برام عزیزی و دوست دارم

ولی به این نتیجه رسیدم که صداقت و سادگی بهتر از هر حرف دیگه ای هست

تو این سایت روزها و اتفاقای خوب و بد زیادی داشتم ولی بهترین اتفاق، آشنایی با تو بود و خداروشکر میکنم به خاطرش😍

خداروشکر میکنم که شدم دخترت و شدی مادرم😍

خداروشکر میکنم برای بودنت😍

خداروشکر میکنم به خاطر عشقی بهم هدیه میکنی😍

اولین بار که دیدمت پستمو ریپلای کردی و گفتی ۵ تا صلوات میفرستم برای برآورده شدن حاجاتت😍

همون روز با خودم گفتم چقدر مهربون و خوش قلب😍

بعدها شدی عشقم، سنگ صبورم، دوست عزیزم، خواهر گلم، مادر مهربونم😍😍😍😍

تاحالا ندیدم مشکلاتتو بگی و ناله کنی، تو اوج سختیا بازم به فکر بقیه ای و سعی میکنی کمکشون کنی ولی امروز میخوام من از هرکسی که میاد به تاپیک خواهش کنم برای سلامتیت، برآورده شدن حاجاتت، برای شادی دلت....هرچقدر که میتونن صلوات بفرستن😇

کار دیکه ای از دستم برنمیاد جز اینکه صادقانه و از ته دلم بگم.... دوست دارم.... بهترین اتفاق زندگیم تولدت مبارک😍

شبی زیبا... نوری به وسعت عشق الهی برتابید و هدیه ای به لطافت نگاه پرمهر پروردگار تقدیم آغوش زمین شد

پروردگار لبخندی زد و ملکه‌ی ملائک را به سوی زمین روانه کرد

زمین، شیرینی عشق را با ذره ذره‌ی وجودش چشید

آن شب، لطف خدا بر زمین گام نهاد

تو آمدی و زندگی رنگ دیگری گرفت...

😍😍😍😍😍لبخند خدا میلادت مبارک😍😍😍😍😍

آرزو میکنم ۱۲۰ ساله بشی و به همه آرزوهات برسی😍😍😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

🥳🥳🥳

با سلام فال قرآن ، تارو ت و انبیا . طالع بینی . تک نیت . جفت بودن ستاره . طالع ابجد ازدواج . فال عشق و احساسی یونانی . کاملا تضمینی با کم ترین هزینه فقط و فقط ده تومان . برای ارتباط درخواست دوستی بدین . اول هزینه بعد فال 💚

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک خواهر جان 🌹😍❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌻

ان شاءالله به بهترین شکل ممکن حاجت روا بشید عزیزم با دل خوش❤❤❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌻

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻     

سلام اومدم تبریک تولد جیرانیو بگم نشد بگذرم یکی از بهترین و دلسوزترینای سایت هست تولدت مبارک جانان ازخدا برات بهترینهارو میخوام بهترینهایی که صلاحت باشه ❤🌹🧡💚💛💜🌹🏵🌻🌸🌿🌷🌺☘🍰🎂🍬🎀🎁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام اومدم تبریک تولد جیرانیو بگم نشد بگذرم یکی از بهترین و دلسوزترینای سایت هست تولدت مبارک جانان ا ...

سلام گلم اینجا که نمیبینه بهتره تاپیک بزنی تگش کنی🙂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

🥳🥳🥳

سلام خواهر جان خوبی عزیزم طاعات و عبادات قبول درگاه حق 🙏💕💕💕❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

سلام آبجی جون خوبی عزیزم طاعات و عبادات قبول درگاه حق 🙏🤗💕💕❤️❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزم تولدتون مبارک ...ان شاالله بهترین ها قسمتتون بشه❤

سلام آبجی جون خوبی عزیزم طاعات و عبادات قبول درگاه حق یک دنیا ممنونم 💕💕💕🤗🙏💛😍

حبیبتیییی همشهرررری😍تولدت مباااارک @اعتصامی    

سلام هله خیه یااعیونی اشلونچ زینه ان شاءالله رمضان کریم علينا وعلیکم تقبل الله منا و منکم صالح الاعمال 

یک دنیا ممنونم فدای مهربونیت 🤗❤️❤️❤️❤️

الهی به حق این ماه حاجتت بر آورده به خیر بشه 

مبارک عزیزم تولد ۱۲۰سالگیتو تاپیک بزنیم انشالله

سلام مرمری جان خوبی عزیزم پسرت خوبه  طاعات و عبادات قبول درگاه حق 

یک دنیا ممنونم فدای مهربونیت 🤗❤️❤️❤️❤️🙏

سلام آبجی جون خوبی عزیزم طاعات و عبادات قبول درگاه حق 🙏🤗💕💕❤️❤️🌹

تولدتتم مبارک 

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇