2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

318 بازدید | 18 پست

سلام دوستای خوبم 

من ۵ ساله با عقد و نامزدی ازدواج کردم ۲۵ سالمه شوهرم خیلی اخلاقای بد داشته مثل کنترل مالی و بیرون رفتن حتی اقوام درجه یک چون خیلی وابسته بود بهم دست بزن و بچه مامان بودم تازگیا هم فهمیدم عقیمه هردو معلم بودیم حالا مراحل طلاق هستیم من خیلی از ایندم میترسم چکار کنم حالم خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی میترسی شغل داری زندگیه خوبتو بساز کنار شغلت کار دیگه بکن پیشرفت کنی خواستی شوهر کن نخواستی ام تنهایی عالیه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
دکتر گفت اسپرم صفر شاید احتمال کم با دارو خوب بشع

آها درست،شمام خودتو ناراحت نکن دبیر که هستی مطمئنا زندگی خوبی خواهش داشت انشالله

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
دکتر گفت اسپرم صفر شاید احتمال کم با دارو خوب بشع

بابای منم اسپرمش صفردکترابهش میگن تواصلابچه دارنمیشی یه آبجی دارم دوتا داداش اصلا ارثی توخوانوادشون پدربزرگم بعد۱۵ سال بچه دار شدن عموی بابام بعد۱۰ سال دوتا ازپسرعموهای بابام هم همینطور 

آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁
بابای منم اسپرمش صفردکترابهش میگن تواصلابچه دارنمیشی یه آبجی دارم دوتا داداش اصلا ارثی توخوانوادشون ...

بقران من دلیلم فقط این اسپرم صفر نبود 

دست بزنش داغونم کرد جلو خانوادش ،حتی بهش گفتم میتونیم اهدایی بگیریم نگران نباش اما اخرین بار که کتکم بیخودی دیگه جدا شدم

کتک میزد تو عقد و نادیده گرفتین؟ مردک وحشی 😒

کنترل مالی؟

حساسیت؟ 

اینهمه رو تحمل کردید؟

ب نظر انتخابتون خیلی سرسری بوده،حالا که دگ وضع عقیم بودنش مهم نیست یا بیاد مشاوره و درمان کنه اخلاقشو (که تغییر با یکی دوروز و ... حل شدنی نیست دست کم ۵سال طول میکشه دست از کتک و خساست و تعصب برداره) یا اگه حوصلشو ندارین جداشین 

مخصوصا ک خساست و کتک کاری میکنه

کتک میزد تو عقد و نادیده گرفتین؟ مردک وحشی 😒 کنترل مالی؟ حساسیت؟  اینهمه رو تحمل کردید؟ ب ...

اره بخدا من که رتبه برتر کنکور شهرمون بودم انگار کور و کر شده بودم همش گذشت میکردم کنترل مالیم میکرد نکنه برای کسی غیر خودم خرج بشه بعدش عقیم بودنش خیلی اذیت شدم انتظار داشت همه چی به اسمش هم باشه بعد اینکه مردیم ما که بچه نداشتیم کامل برسه خانوادش منم ترجیح دادم هرگز هم ازدواج نکنم حداقل دوقرونم بعد مرگم برسه خانواده خودم نه برادر شوهر