2777
2789

فک کنم فقط شبها بعد از شستن ارایش کامل باید استفاده بشه ...منم میخوام برم بخرم

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی یکی بیاد توضیح بده اصلا تونر چیه و فرقش با میسلار چیه؟؟🤔

میسلار پاک کننده ی آرایشه 

تونر بعد از شستشوی صورت باید بزنی نیاز ب شستشو نداره و پی اچ پوست و تنظیم میکنه و آبرسانی میکنه پوست رو

منافذ باز اگه زیاد داری باید بری لیزر چون با کرم درست نمیشه  ولی اگه منافذت کمه اره تونر کمک م ...

خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار 

ممنون گلم از راهنماییت

میدونی چه مارکی خوبه برای پوست خشک؟

خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار  ممنون گلم از راهنمای ...

اهان چند سالته شما ؟ 

برو داروخانه خودشون کمکت میکنن من پوستم چربه لافارر میزنم خوبه 

خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار  ممنون گلم از راهنمای ...

میسلار ک کلا ارایش و پاک میکنه فقط بعد میسلار حتما باید با ی شوینده دیگه پوستت و بشوری و میسلار و بیشتر از ی بار هم طول روز نباید بزنی 

اهان چند سالته شما ؟  برو داروخانه خودشون کمکت میکنن من پوستم چربه لافارر میزنم خوبه

۳۵،البته سن پوستم کمتره چون همیشه مراقبشم و البته اصلا اهل ارایش نیستم 

نه به داروخانه اعتماد ندارم هر چیزی بخوام برای پوستم بخرم چند روز تحقیق میکنم