2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایییم و زنش 

اه اه اه خالمو بد کردی با این تاپیکت اسی 

یادشون افتادم نکبتا 

انقد ک مردم ازارن ن تنها خودشون ی دختر بچه دارن اون بدتر از خودشونه 

بخدا وسایل بزنه بشکونه این ننه بابا صدا ازشون در نمیاد 

مهمونمون ک میشدن من شبش عین چی میخوابیدم از خستگی

البته بگم ک چقدر حرص میخوردم قبلش 

همیشه میخواستن بیان من عزا میگرفتم 

خب ن ک دختر خونه بابا بودم 

مجبور بودم دیگه تحمل کنم 

اخرش مهمه ک پاشونو بریدم   فکر نمیکردم نمک انقدر عالی ار کنه 

ریختم تو کفتش س تا شون   بخدا دیگه پیداشون نشد الان 3 ساله من دارم زندگیمیکنم     

منم همینطور ولی دلم برای داداشم یه ذره شده الان هفت ماه شده

من بیشتر از یک ساله ندیدمش خوشبختانه از بچگی زیاد دوسش نداشتم بخاطر اذیتاش هر بلایی بگی سرم اورده بود و متاسفانه من از بچگی بهش حسودیم میشد چون با همه کارایی که میکرد عزیز خانواده و فامیل بود و مامانم توجهش به اون بود منم بچه بودم فقط حسرت میخوردم کل بچگیمو

دایییم و زنش  اه اه اه خالمو بد کردی با این تاپیکت اسی  یادشون افتادم نکبتا  انقد ...

منم شنیدم نمک بریزی دیگه پاشون بریده میشه

ولی چجوری بریزم که نفهمن؟؟زشته که،کفششون رو نگاه کنن یهو پر نمک باشه

با مادرشوهرم  تو یه ساختمونم هستم الانم کباب کردن واسه ما نفرستادن☹️ یه بویه گوشتی راه انداخت ...

شاید کم بوده گوشتاشون☹️

ولی نوش جونشون

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
منم شنیدم نمک بریزی دیگه پاشون بریده میشه ولی چجوری بریزم که نفهمن؟؟زشته که،کفششون رو نگاه کنن یهو ...

مثل نمک ک رو خیار میپاشی انقدر ن ی تشت ک   هیچی ما حیاط داریم 

رفتم حیاط کسی نبود یکم ریختم برگشتم تو   

کفش جلو بسته باشه ک نمک و بریزی اون ته قشنگ پاشون کنن و متوجه نشن بعد نمک تاثیر خود را میگذارد   بخدا من امتحان کردما 

امتحان کن 

عزیزم چرا آخه؟؟؟😶

معتادن ...من خیلی براشون دلسوزی میکردم هربار میرفتم باهاشون بحث میکردم ک قید اطرافیان و دوستاشون را بزنن و مواد نکشن ...انقدر دل سوزوندم و بی فایده اخرم جلوی شوهرم  کتکم زدن و از خونه انداختنم بیرون ...خورد شدم 😔 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من بیشتر از یک ساله ندیدمش خوشبختانه از بچگی زیاد دوسش نداشتم بخاطر اذیتاش هر بلایی بگی سرم اورده بو ...

ولی من کاملا برعکس شش سال ازم کوچکتره بهترین برادر دنیا بود برام اندازه پسرم دوسش دارم ولی زنش به دروغ یه حرفی از زبون من زد بهش دیگه طرفم نمیاد منم از برادرم دلگیرم که بعد این همه سال منو نشناخته نمیدونه من راجع به عزیزترین کسم حرف نامربوط نمیزنم

ولی من کاملا برعکس شش سال ازم کوچکتره بهترین برادر دنیا بود برام اندازه پسرم دوسش دارم ولی زنش به در ...

مردها بعضیاشون خیلی ساده ان کافیه چندبار یه چیزیو براش تکرار کنی یکم‌ آب و تاب بدی بی برو برگرد باور میکنن الانم زنش نسبت به شما نزدیکه بهش حرفشو باور کرده 

معتادن ...من خیلی براشون دلسوزی میکردم هربار میرفتم باهاشون بحث میکردم ک قید اطرافیان و دوستاشون را ...

اشکال نداره فدا سرت❤ایشالله هر صلاحه برات پیش بیاد

ما مردم خوب ایرانیم،سرزمین عشق❤