2777
2789
عنوان

دوستان زبون دراز بیاین😍

179 بازدید | 22 پست

دوستان بیاین لطفا چند تا طعنه  یادم بدین

خانوم دوست شوهرم مثلا خونش   از نظر نظم... انظبات و تمیزی صفر 

به خونه زندگی نمیرسته حتی یه مایع نیس ظرف بشوره

با صابون حمون اسکاجش کفی میکنه ظرف بشوره

ولی میره خوراکی و هله هولهو اینا میخره تا استوزی کنه

و فقط به خورش و ظاهرش میرسه که هر کی ببینه لز دوز فک میکنه کیه...

چند وقته داره خیلی منو تو سری میزنه

مثلا من بچم مریص بود بردمش درمونگاه خوب نشد بردمش متخصص

یکسره میگفت من فکزم کار میکنه درمونگاه نمیرم فقط متخصص پول مهم نیس فقط جاهای خوب

یا میگه تو همش در حالتمیز کاری به خودت نمیرسی همینجور میری بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا به این ادما توی زندگیتون اهمیت میدید😐

من باشم با خر دهن به دهن نمیشم ، قطع رابطه میکنم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اگر صمیمی نیستن حق نداره دخالت کنه تو کارای شخصیت 

یا خودت باید ازش نظر بخوای یا خیلی صمیمی باشین که انقدر ورود کنه 

بهش بگو همینو

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
نمیشه اخه واسه کار همسرم مجبوریم یه ارتباط کوچیک داشته باشیم

من خودم به شخصه توی همچین شرایطی فقط میگم، خودم راضی ام یا میگم همسرم راضیه ، یا مثلا ما خودمون اینجوری دوسداریم و اینجوری راحتیم به کسی ربطی نداره

دگ طرف خفه میشه 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
میخوام چند تا استوری خنده دار طعنه ای  غیر مستقیم بذارم

عزیزم خب واضح بهش بگو تو که هنوز باصابون ظرفاتو میشوری چطور خودتو در حدی میبینی که بخوای واسه من نظر بدی... یا بگو مداوم در حال عکس و استوری هستی وقت میکنی اصلا بچه تو ببری متخصص؟