2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز مشخص نمیشه باید بالغ بشه هنوز خیلی کوچیکه ولی خب یکم بزرگ تر شد از روی سروصداش میتونی حدس بزنی ماده ها فقط جیغ میزنن و صدای تیزی دارن ولی نر صدای بهتری داره و سوت زدن و تقلید میکنه و سعی میکته بخونه کلا تلاشش تقلید کردنه ولی ماده نه فقط جیغ میزنه من ۵ ساله دارم ماده اسمش و بیارو اینقدرررر تکرار کردم ک همون جیغش با اهنگه وگرنه مثه نر نمیتونه واضح تقلیدکنه.

خیلی دوستدارم حرف بزن ماده باشه حرف میزن؟

فکر‌کنم نر باشه احتمال حرف زدنش بیشتره

چن وقت بگذره از گرایشاش مشخص میشه نره یا ماده.اگه به مرد ها بیشتر نزدیک‌میشد و‌میرفت دور و برشون‌ماده است اگه به خانوم ها نزدیک‌میشد نره

عروسای نر بهترن هم زرنگترن همم تقلید صدامیکنن فقط بدیه نر اینه که وابستت بشه و بخوای براش جفت بگیری خیلی سخت با جفت مادش جور میشه به اصطلاح میگن پرنده دستی شده ولی ماده هاهرچقدم وابسته باشن باجفت نرشونم خوبن. خداکنه عروست نرباشه.گرونترم هست نرش

فکر‌کنم نر باشه احتمال حرف زدنش بیشتره چن وقت بگذره از گرایشاش مشخص میشه نره یا ماده.اگه به مرد ها ...

نه بابا اصلا اینطورنیست من خودم دامپزشکی خوندم.تابالغ بشه یکسال زمان میبره تااونموقع فقط مگه از روی صدایی ک گفتم تشخیص بده. سه چهارماهگی تاجش بلند که میشه اگه تاب داشت به سمت بالاحالت دار بود یاقسمت شکمش صاف و یکدست بود نره.کلا نرها قشنگ تر خوش صداتراز ماده هان. ولی ماده تاج کوتاهی داره دمشم کوتاه تره نرها دماشونم بلندوکشیدس.ماده قسمت شکمش یه چاکی داره وقتی میشینه جیش کنه از هم باز میشه و خیلیم گفتم ک جیغ میزنه بدون هیچ ریتم و خوندنی.