2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود بره ولی نه تا ۳ نهایت تا ۱۲

دورو زمونه ای ک هستیم خیلی اعتیاد و زنای ... زیادن 

یه سیب گندیده همه سیبا رو ب گند میکشه

خودش خوب واقا ولی واقعا بهتره این جمعا کمتر پیش بیاد

منم از دیشب  و بعد از ظهر هرچی دعوا کردم خالی نشدم الان اومدم خونه بابام

چجوری انقد راحت میرید خونه باباتون 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
هرشب با همین دوستش تا۱۲ بیرونه دیشب تاسه

خب اگر هر شبه قضیه فرق میکنه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم از دیشب  و بعد از ظهر هرچی دعوا کردم خالی نشدم الان اومدم خونه بابام

همین رفتارا باعث میشه که احساس کنه توی قفسه ،زندگی دست زنه به ظاهر اینکه حرف حرف مرده ولی واقعا اینجوری نیست تو باید به شوهرت اجازه بدی احساس قدرت کنه و حس مردونگی کنه پیشت نه اینکه تو بشی مرد ، تو باید با سیاست کاراتو جلو ببری ، نه با قهرو دعوا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
خلوتش با دوستاش هرشبه تا ۱۲ شب بعد دیشب تا۳ مونده

اگه کار هرشبشه خب حق داری 

باهاش حرف بزن 

دعوا نتیجه خوبی نداره 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
حالا آسمون به زمین که نمیرسه،،،،حاالا بوده مگه چی میشه 

میشه جوابم بدین هرشب تا۱۲ با همین دوستاشه دیشب  تا سه مونده میدونم اگه چیزی نگم میشه برنامه هرشب