2777
2789
عنوان

گالیله

160 بازدید | 15 پست

چقد بیچاره سختی کشید

فک کنید یه عمر داشت چیزیو که درست بود میگفت

ی مشت احمق مسخرش میکردن میگفتن دیوونه شده و دروغگوعه😐آخرشم مجبور شد بخاطر اینکه به عنوان مرتد نسوزوننش حرفشونو قبول کنه و از حرفش جلوی همه توبه کنه و بگه مست بوده و اشتباهه حرفش😑

برای شما هم این اتفاق افتاده که توی جمعی باشین که نه سواد داشته باشن نه از نظر فهمیدن تو سطح بالایی باشن و شما چیزیو که درسته بگین و اونا هم رفتار درستی نداشته باشن؟

برخوردتون چی بود؟ مثل گالیله تسلیم شدین یا پافشاری کردین رو حرفتون؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها در مقابل شومار 😅🤣یبار میگم ببینم حرف خودشه یه لبخند و تامام

شومار = شوهر؟😅

فک کنم همه رفتن افطار😐😂😂

مال ما یه ساعت مونده هنووز

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ما نیم ساعت😬

تهرون نیم ساعت مونده خوی یه ساعت 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
خیلی اینطوری شده بعدش گفتم اصن تو اونطوری بگو و رفتیم سر بحث دیگه

ولی من اکثرا  حرصم میگیره تا آخرین نفس سعی میکنم رو حرفم بمونم و بهشون ثابت کنم😐😑