2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بامزه بگین تا اذان😁

403 بازدید | 44 پست

خودم یادمه ی بار رفته بودم حموم غسل کنم 

هر چی فک میکردم کلمه حیض رو یادم نمیومد

مامانمم نبود ازش بپرسم 

نشستم تو همون حموم انقد فک کردم تا یادم اومد😑

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میش ب حدی حوصلم پوکیدع 

ک پتانسیل هر کاریو دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من داشتم قند بالا سر عروس دوماد میسابیدم 

خاستم بگم عروس زیر لفظی میخاد 

گفتم عروس زیز زفظی میخاد 😐🤦🏻‍♀️

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

امروز داشتم اسم فامیلامونو به دختر 2 سالم یاد میدادم.

گفتم بگو آرش.

گفت آرایش.

گفتم نه آرش.

گفت آرایشششش.

بچم قرتیه :/

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood