سلام .طاعات قبول.ترو خدا تجربه دارید بگید.میز شیشه. ای افتاد پشت ساق پای بچم.الان ی خط افتاده اطرافشان کبود شده .ی مقداری باد کرده چ کنم ب جز اینکه میخوام ببرم دکتر؟ دکتر بهتره یا شکسته بند؟
سلام، احتیاجی نیست دکتر ببریدش، کوفته شده گوشتاش امشب با روغن حیوانی چرب کنید خوب میشه.
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
ممنون از لطفتون تولدتونم مبارک.من ارزوموبراتون قبلاً نوشتم❤️
مرسی عزیزم فداتشم، ان شاءالله بچه تون زود خوب بشه من براش دعا میکنم زود زود خوب بشه❤❤
تولدت مبارک عزیزم....انشالله یه اتفاق خیلی خوب همین روزا برات بیفته که از ذوق نفست بگیره و بزور خودتو کنترل کنی که داد نزنی😍😍😍😍😍😍
ارزو از این بهتر میخوای؟؟؟؟؟؟؟
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
تولدت مبارک عزیزم....انشالله یه اتفاق خیلی خوب همین روزا برات بیفته که از ذوق نفست بگیره و بزور خودت ...
وای قربونت بشم منننننن🤩🤩🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍😍🤩بهترین آرزو همینه که گفتی🤩🤩اشک شوقم بریزم از خوشحالی😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍مررررسی عشقممم