2777
2789
عنوان

دیگه قید بچه خاستن زدم🤕

196 بازدید | 19 پست

تنبلی دارم دارم ۱سال نیم اقدامم شوهرم خیلی طبعش سرده اصلا همکاری نمیکنه .خسته شدم انقدر قرص تحریک تخمدان بخورم اخرشم هیچی ...

حقم داره مشکل از منه خب  کیست ریز تخمدان دارم .اون مشکل نداره 

خجالت میکشم پیشش دیه نمیخام دکتر برم خستم 😢

فقط از خدا میخام هیچ گس چشم انتظار نزاره از من ک گذشت  

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يادش بخير

منم تو اوج ناميدي و قطع داروهام باردار شدم

ان شاءالله همين ماه دامنت سبز بشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

منم یه سقط داشتم. البته بچم مشکل داشت

منم دیگه یه مدت قیدشو زدم. هرچند دلممممم پررر می‌کشه برا بچه . ولی واقعا آدم خسته میشه از این همه دکتر رفتن.. این همه پول خرج کردن 

اولا که الآن که بی خیال شدی حتما مامان میشی 

دوما که تنبلی کمی کار رو سخت می کنه ولی مشکل محسوب نمیشه ها ، خیلیا اینو دارن 

بعدم اینکه پس من چی بگم ۶ ساله منتظرم ، ۱ زایمان زودرس داشتم ، ۲ تا پوچ داشتم ، ۱ ایست قلبی داشتم ، ۱ بارداری پوچ داشتم الآنم که باردارم گفتن مشکل داره 

من با همه اینا ناامید نیستم دختر خوب 

توکلت به خدا باشه ، انشاالله که زود مامان میشی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

منم مشکل شمارو دارم دو سالباردار نمیشم ، این ماه خیلی امید دارم تو رو خدا دعام کنید شوهرم بهم گفت خدا با آدمی مثل تو هیچوقت بچه نمیده دلم خیلی شکست ،این ماه امپول زدم و مرتب اقدام داشتم خیلی خیلی امید دارم تو رو خدا دعام کتید خیلی محتاجم 😭