2777
2789

سلام

من یکشنبه پریود شدم و دیروز دیدم که اصلا خون ریزی ندارم و بند اومده

دیشب حمام کردم و سحری خوردم که امروز رو روزه باشم

حالا الان  وقتی با دستمال خودمو تمیز کردم در حد یه لکله خیلی خیلی خیلی کوچیک خون دیدم  و میدونم خون پریوده چون قبلا هم همینطوری میشدم

حالا روزه ام باطله یا نه؟؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی اینطوری شدم اگرم روزه مو ادامه دادم با شک و تردید

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

بله باطله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله باطله

سلام عزیزم😍

عیدتون مبارک باشه😇

ببخشید یه سوال داشتم راجع به فطریه

ما هر روز یه وعده برنج مبخوریم برای ناهار و برای صبحانه و شام غذای نونی  میخوریم...البته بعضی وقتها همون ناهارم ماکارونیه یا غذای نونی

ولی توی ماه رمضان بیشر روزهاش هم افطار و‌ هم سحر برنج میخوریم

حالا فطریه مون براساس نون هست یا برنج؟؟؟

ممنون‌میشم اگه میتونید تا فردا جواب بدید❤

سلام عزیزم😍 عیدتون مبارک باشه😇 ببخشید یه سوال داشتم راجع به فطریه ما هر روز یه وعده برنج مبخوری ...

آجی جون قوت غالب سالیانه مهمه

یعنی بیشتر نون میخورین یا برنج به طور کلی؟ 

ما مثلا همیشه یه وعده برنج میخوریم یه وعده نون ولی خب بابام گفت گندم حساب کنیم نفری 20تومن چون ما وضع مالیمون اونقدرم خوب نیست.حالا دیگه نمیدونم اگه اشتباهم کردن تقصیر من نیست چون تحت تکفلم ☺☺

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین

آجی جون قوت غالب سالیانه مهمه یعنی بیشتر نون میخورین یا برنج به طور کلی؟  ما مثلا همیشه یه وع ...

دستت درد نکنه عزیزم

😘😘

ما هم با گندم حساب کردیم