eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 عنوان دیابت 54 بازدید | 6 پست دوستان کسی هست که سابقه زخم دیابتی داشته باشه ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید 1400/01/26 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
ساراخوب عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3583 من ۱۲ ساله دیابت دارم ولی مشکلی باهاش نداشتم تا حالاچون مدام کنترلهچند سالتونه؟
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 مامانم کف پاش زخم شده چندجا رفته نشون داده چیز به درد خوری بهش نگفتن تازه انگشتش زخم بوده خوب شده دوباره حالا کف پاش ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 من ۱۲ ساله دیابت دارم ولی مشکلی باهاش نداشتم تا حالا چون مدام کنترله چند سالتونه؟ من دیابت ندارم مامانم داره مامان منم کنترل میکنه قرص میخوره و انسولین میزنه و همیشه چک میکنه ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
ساراخوب عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3583 من دیابت ندارم مامانم داره مامان منم کنترل میکنه قرص میخوره و انسولین میزنه و همیشه چک میکنه خوب این خیلی تخصصیهآزمایشاتشقند یه ماهش و .....همینجوری نمیشه که گفتقطعا دکتر متخصصش بهتر میدونهالکی پا نشید داروهای گیاهی و اینا بهش بدید بدبختش کنیدا
شااااااااااادی73 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 822 برای اطلاعات بیشتر راجب دیابت و شیوع کنترل آن مقاله سایت زیر را مطالعه کنید https://drmoshtagh.com