2777
2789

کاربرهای عزیز من واقعا امروز دلم گرفت اینجا نمیدونم همیشه اینطوری بود فضای اینجا یا بدتر شده واقعا نمیدونم؟ میبینی تاپیکی زده میشه بعد موضوع بحث بین کاربرهایی که تو تاپیک میان به جای دیگه کشیده میشه حالا اون اشکال نداره پیش میاد به هر حال. بعد اخه این چه ادبیاتی هست که به کار میبرن بعضی از کاربرها؟! چرا فکر میکنیم چون اینجا مینویسیم اثر منفی کمتری داره تا وقتی که گفته میشه حرفهامون! به نظرم نوشته هامون همون اندازه اثر منفی دارن! چرا نمیتونیم نظر مخالفمون رو محترمانه بگیم به همدیگه؟ مگه میدون جنگ هست اینجا؟ وقتی کامنتها رو میخونم واقعا ناراحت میشم به نظرم از همینجا تمرین کنیم همگی نظر مخالفمون رو محترمانه بگیم و وقتی داریم مینویسیم با خودمون فکر کنیم کسایی که میان کامنت ما رو میخونن ممکن هست از همون گروهی باشن که من دارم بهشون تو کامنتم توهین میکنم خوب چرا الکی دل بشکنم و یک ادم رو ناراحت کنم؟! امیدوارم اینجا جایی باشه که بتونیم انرژی مثبت بگیریم نه اینکه فضای بد و مسمومی بشه. بتونیم با اعتقادات مذهبی مختلف، فرهنگ مختلف، اداب و رسوم مختلف از هم کلی چیزهای جدید و خوب یاد بگیریم و البته پذیرشمون رو هم بالا ببریم!

موافقم خوشگلم 👌🏻

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصیت همه مثل هم‌نیس منم دیشب ی اتفاقی افتاد فهمیدم‌نباید از همه انتطار شخصیت بالا داشت....

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
شخصیت همه مثل هم‌نیس منم دیشب ی اتفاقی افتاد فهمیدم‌نباید از همه انتطار شخصیت بالا داشت....

امروز تاپیکا وحشتناک بودن .‌. . ۵ تاش بدددجوررررر بود . بگم می ترکم

دلبر ناب دلم 
خوب خیلی ناراحت شدم یک کامنتهایی رو تو تاپیکی خوندم هر دو طرف بحث به یک گروه توهین میکردن تو کامنتشو ...

خب نباید ناراحت بشی ک .‌ اینجا سایته عمومیه 

دلبر ناب دلم