2777
2789
عنوان

سایز پا😢

315 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من سابز پام ۴۰_۴۱ همیشه از این موضوع خجالت میکشم 

حتی از اینکه اینجام میگم خجالت میکشم 😑

همیشه تو کفش فروشی ها وقتی میگی سایز ۴۱ چشماشون دوتا میشه 

همیشه جلوی دیگران جوراب میپوشم یا پاهامو قایم میکنم احساس میکنم هیچ پسری از این موضوع خوشش نمیاد و این همیشه رو مخمه😢

تازه قدمم ۱۷۶ خیلی بلنده 😭 خجالت میکشم با کسی برم بیرون حتی😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر خالم 10 سالشه سایز پاش 41 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

از بدنت راضی باش خداتا شکر کن پا داری میتونی راه بری اگه کوتوله بودی خوب بود؟

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

همه مشکل دارن دیگه من سایز پام ۳۷ همه میگن قبر بچه 😐😐😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

وا چرا باید از خودت خجالت بکشی هر کسی با هر سایز پا قد و وزن و هر قیافه ای زیباست همین تفاوت‌ها قشنگه اگه قرار بود همه پاشون ی اندازه باشه که خیلی مسخره میشد

بنظرم مشکل از سایز پات نیس از اعتماد ب نفسته باید ببریش بالا،پسرا هم خوششون نیاد اصلا مگه میخوای زندگی کنی که نظر بقیه رو ب خودت جلب کنی کسی ک دوستت داشته باشه این چیزا براش مهم نیس❤️

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️

قدت که عالیه

سایز پات هم مشکلش فقط اینه که ممکنه بعضی کفش‌ها اندازه‌ی پات گیر نیاد (خودم سایز پام 40 گاهی 39 و برای بعضی کفشای فانتزی این مشکلو دارم)

وگرنه من که چیز بدی نمیدونم که بخوای خجالت بکشی