2777
2789
عنوان

قــدم هــای مــن اگــر ســوی تــــو نــبــاشــد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 35 پست
آپلود عکس الـــــســـلــام علیــــکــــــ یا حســــــن بن علــــــــی (علیه السلام) اقا جوونم خودت دستمونو بگیر ...
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
فدای تو بشم آقااااااااااااا جووووونم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یک نگاه کند بر دل خراب من ان لحظه ی خوب خوب زندگیم است... یا حسن ابن علی ایهاالمجتبی یابن رسول الله خدابحق اقا امام حسن ظهور فرزندش مهدی را برسان
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید ختم زیارت عاشورا (تقدیم به حضرت علی اصغر(ع) و مادرشون حضرت رباب(س))دو تا گروه یکی از 3مهر تا تاسوعا و گروه بعد از عاشورا تا اربعین کلوپ زیارت عاشورا : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20659

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم