2777
2789
عنوان

قــدم هــای مــن اگــر ســوی تــــو نــبــاشــد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 35 پست
آپلود عکس آقا ! تمام ساحل مال من می شود وقتی افتخار نامت را به ماسه ها میدهم... تو عشق منییییییی... تو همه کس منییییییییییی

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منصوره جون تنها شرط توسل به امام حسن (ع) عاشق بودنه.. عاشقش باش .. بی جوابت نمیذاره ... آقام کریم اهل بیته

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

السلام علیک یا حسن بن علی علیه السلام اقاجون امروز بازم خیلی دلم شکسته و..................خستم
خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
آقا ! لایق نیستم اما .. برای همه دعا میکنم... خصوصا برای اونهایی که منو دوست ندارن ... عیب نداره آقا ! تو دستشون و بگیر! من دوست دارم همشون حاجت روا بشن به حق خودت! من برای هیچکس دعای بد نمیکنم آقا! همین که تورو دارم برای من کافیه ... دست رحمت بکش به سر اونایی که حتی بدی منو میخوان ... همونایی که میدونی و میدونم! دعاشون کن آقا ... تو کریم اهل بیتی ... همین برای آرامش من کافیه

شاخه نبات من از ته ته ته دلم برای دشمنانم دعا میکنم خداشاهده ... خدا حاجاتشون و بده ... من از ناراحتی هیچکسی خوشحال نمیشم حتی کسایی که باهام دشمنی میکنن!

نه بابا رو سیاه درگاه خدام ... دعاشون میکنم تا خدا بدونه من با کسی دشمنی ندارم ... دعاشون میکنم که امام حسن دعام کنه... لایق نیستم اصلا اما دعاتون میکنم چشمممم

آقا این تاپیک و زدم که بگم : عاشقتم! فقط همین...