2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که یک بچه داره

907 بازدید | 52 پست

نظرتون درمورد ازدواج با مردی که یک دختر 6 ساله داره و با خودش زندگی میکنه چیه؟

خیلی دوسش دارم و حالم توی رابطمون خوبه

اما نمیدونم بعد از ازدواج با وجود بچه و اینکه من مادر نبودم چی پیش میاد

فقط بدون بالا بری پایین بیای اولویت اون بچشه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اخلاقش و پول و تحصیلاتش اوکیه خوبه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

من با این شرایط ازدواج کردم.. ولی خودم هم بچه داشتم و اوضاع رو خوب کنترل میکنم و خداروشکر مشکلی ندارم. اما اصلاااااااااا شما اینکارو نکن. چون خودت بچه نداری تحمل بچه شوهرت خیلللللی سخت میشه.. اصلااااا اینکارو نکن..

صد در صد مخالف

ایشون تجربه یک زندگی مشترک رو داره

تجربه یه شکست رو داره

تجربه پدر شدن رو داره

شما ازدواج کنی هیچ وقت نفر اول زندگیش نمیشی، چون قبل از شما بچه داشته

بچه های شما خواهرناتنی هم دارن

اگر زنش طلاق گرفته باشه همیشه به واسطه اون بچه سایه ش روی زندگی شما هست

اول زندگی هر دختری دوست داره سفر بره، تفریح کنه، خاطرات دونفره بسازه، ناز کنه، لباسای خاصی تو خونه بپوشه، با وجود یه بچه که بچه خودتم نیست امکان نداره

شما اگر رفتاری کنی که برای همه تازه عروسا عیب نیست، برای شما دید دیگه ای به وجود میارزه چون ازتون توقع دارن به جای ناز و ادا، برای یه بچه ۶ ساله مادری کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "