2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که یک بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 52 پست
از همسرسابق اش جدا شده؟دليلش چي بوده؟اون خانوم كجاست الان؟

اره تقریبا دوساله جدا شدن

خانومش مشکلات اخلاقی و عدم مسئولیت پذیری داشتن

خانومشونو میشناسم و با اخلاقش آشنام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تقریبا دوساله جدا شدن خانومش مشکلات اخلاقی و عدم مسئولیت پذیری داشتن خانومشونو میشناسم و با اخ ...

نسبت فاميلي يا اشنايي يا دوستي با خانومش داري يا فقط طبق حرفهاي اين اقا ميگي ؟

بعد هم بچه اش دختره مطمين باش مادرش پرش ميكنه ميندازه به جون زندگي ات خلاصه اينكه يه زندگي نرمال هرگز نهواهي داشت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نسبت فاميلي يا اشنايي يا دوستي با خانومش داري يا فقط طبق حرفهاي اين اقا ميگي ؟ بعد هم بچه اش دختره ...

از نزدیک میشناسم ولی فامیل نیستیم

تازه از منم خیلی بدش میاد اگه بفهمه من با همسر سابقش میخوام ازدواج کنم فکر میکنم حالش خیلی بد میشه

من خیلی قبل از این آقا خواستگار داشتم از همه قشر، تحصیلکرده، پولدار ، و.... و‌ارتباطاته خیلی کوتاه جهت آشنایی اما نتونستم دوسشون داشته باشم

نسبت فاميلي يا اشنايي يا دوستي با خانومش داري يا فقط طبق حرفهاي اين اقا ميگي ؟ بعد هم بچه اش دختره ...

اما این آقارو خیلی دوست دارم و خیلی شبیه همیم (علایق، تفریحات، اهداف و...) کلا نسبت به بقیه به این آقا خودم کشش دارم

در عین حال بشدت از انتخاب کردن میترسم 

بعد که بچه دار بشم چی؟

بازم شرایطتت خوب نمیشه. مخصوصا که بچه دختره و ناسازگاریش بیشتره.. ببین کلا نامادری بودن خیلی سخته.. خیلی.. دل خیلی گنده میخواد. من خودم و شوهرم با بچه ها مشکل نداریم. داخل زندگیمون خیلی خوبه. ولی نگاه اطرافیان و نیش و کنایه هاشون و این چیزا خیلی هست..