2777
2789
عنوان

چالش پس انداز یک میلیونی در یک ماه

1453 بازدید | 47 پست

هرکی دوست داره که باهم چالش یک میلیونی در یک ماه بریم به من بگه تا یک گروهی در تلگرام بزنیم و باهم شروع کنیم 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجا راش ینداز

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
منم هستم

خوشحالم که میخوابید توی این چالش شرکت کنید 🌹

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
خب چالش بزنیم ماهی یه تومن جور میشه یعنی؟؟؟ 🤣🤣

بله صد در صد شک نکن

با حقوق ۳_۴تومن که یکی دو تومنشم قسط هست ،چطور میشه یه تومن پس انداز کرد ؟!

اگه دویت دارب مبتونی با من همراه باشی من خودم امتخان کردم 

تل ندارم ولی ینی چی تو ی ماه ۱ ملیون پس انداز کنیم؟

اخه اینجا نمیشه زد چون بعضیا یادشون میره 

تل ندارم، ،همینجا؟؟؟

نمیتونی نصب کنی چون اینحا همه چی قاطیع