2777
2789

توروخدا بگید چجوری رفتید سرکار😣

بچها من ارشد دارم همیشه یا منشی بودم یا ی درجه از منشی بالاتر ک همشونم موقت بود بدون بیمه

حیف اینهمه درسی ک خوندم

دلم میخواد ی جا استخدام شم

سنمم نزدیک 30هس

دلم میخوا استخدام دائم شم

من ازون استخدامی دادم کلا چند تا دوست بودیم همه ازمون استخدامی دادیم قبول شدیم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازون استخدامی دادم کلا چند تا دوست بودیم همه ازمون استخدامی دادیم قبول شدیم

وای چه عالی

میشه بگی چ ازمونی؟؟خیلی درست خوب بود؟؟

ببین من رشته کارشتاسیم با رشته ارشدم یکی نیست

ی جاهایی رشته کارشناسیمو میخوان من میتونم با رشته کارشناسیم شرکت کنم؟؟

وای چه عالی میشه بگی چ ازمونی؟؟خیلی درست خوب بود؟؟ ببین من رشته کارشتاسیم با رشته ارشدم یکی نیست ...

بستگی داره خوب اون ادار که شما میخوان استخدام بشین چه مدرکی بخواد مثلا دوسم لیسانس کامپیوتر بود اما با مدرک دیپلم استخدام شد بعد استخدام شدن اومد اداره تغییر پست داد

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

برای شرکت دولتی که باید ازمون بدی 

برای شرکت خصوصی هم داخل دیوار سرچ کن اگهی هاا میاد برات که دیگه رزومه و سابق کار داشته باشی شانست زیادتر

اگه پارتی هم داری که پیمانی می تونی هر جا بری 

گاهی مثلا شرکت نفت یه نفر می خواد که اون یه نفر پسرخاله یا دخترخاله رییس هست  

اگه با رشته خودت نمی تونی ازمون بدی بروو یه رشته دیگه بخونه پیام نور بدون کنکور 90 درصد رشته ها را تا ارشد داره تا 40 سالگی هم وقت داری برای استخدامی با ارشد 

مهارت جدید یاد بگیر کاشت مو  دستیاری دندونپزشکی تکنسین دارو و..... اینا هم پایه حقوقشون اداره کار هست اگه سابق داشته باشی بیشتر بهت میدن  البته پیشرفتی ندارند دیگه همینی فقط

و در اخر روی باورهات کار کن من به خودم می گفتم کاری خوبه که خدا جورش کنه و خدا پارتی بشه بنده خدا خر کی که بخواد کار واسم جور کنه که دقیقا مسیری سر راهم قرار داد خدا که باهاش تونستم درامد داشته باشم و بعدا تونستم پیشرفت کنم و درامدم بیشتر بشه و شغل هم شان خودمو داشته باشم

برای شرکت دولتی که باید ازمون بدی  برای شرکت خصوصی هم داخل دیوار سرچ کن اگهی هاا میاد برات که ...

مرسی از راهنماییت

بخدا منم همس میگم خدایا خودن راهو نشونم بده ک از شرمندگی خانوادم در بیام