2777
2789
عنوان

سردرد و روزه داری

2299 بازدید | 13 پست

بچه ها من خ ماه رمضان رو دوست دارم خ ذوق داشتم روزه بگیرم دیروز گرفتم ساعت سه به بعد سردرد شدید گرفتم شدید ینی خیییلی بد درد میکرد نفسم بالا نمیومد چشام سیاهی میرف دستو پام یخ و میلرزید تا هفت تحمل کردم یک ساعت به اذون مونده بود باز کردم دو تا خرما خوردم گرسنه نبودم فقط باز کردم قرص بخورم الانم خوب نشدم چیزی نمیتونم بخورم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

به نظرتون من چیکار کنم مهرماه کرونا گرفتم بعد اون دو بار روزع گرفتم سردرد شدید گرفتم تحمل ندارم مگه من کار گناه میکنم خدا رحم نمبکنه بهم چرا می‌خوام روزع بگیرم خ ناراحتم همش گریه میکنم درسته چیزی هم نمیتونم بخورم ولی خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردرد از کم آبیه بدنه. منم‌روز اول اینجوری شدم ولی از افطار تا اخر شب ۸لیوان اب و چای خوردم 

منم امروز آب زیاد بخورم تا فردا بتونم بگیرم حالم خ بد میشه نفسم بالا نمیاد

فدات شم عزیزم 🙏 چشم مجردی مامانم برام چایی میداد سحری سردرد نمیشدم امتحان میکنم

اره منم مجردی میخوردم بعد ازدواج شوهرم چایی نمیخوره برا خودم هم درست نمیکردم سردردای خیلی شدید میگرفتم اما الان چایی میدارم خدا رو شکر خوبم گاهی شوهرم هم هوسش میکنه .خواهرم هم همین طور بود بهش گفتم اونم میگه الان برا خودم میذارم خوب شدم

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
اره منم مجردی میخوردم بعد ازدواج شوهرم چایی نمیخوره برا خودم هم درست نمیکردم سردردای خیلی شدید میگرف ...

ممنونم عزیزم 🙏 اییشالا بهترین ها نصیبت بشه منم شوهرم نمیخوره ترک کرده بودم اییشالا امشب چای دم میکنم میخورم دعات میکنم