2777
2789

من 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده ۱۵۰۰ بار ولی حوصله تعریف ندارم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من 

واقعا؟.چه شکلی بودن؟.

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بگو کجا دیدی و چجوری بوده

نصف شب پسرم مریض بود رو پام بود یه لحظه سرمو به طرف پنجره برگردوندم یه دود سیاه بلند شد من بدنم سست شدم کل عضله هام گرفت و بیهوش شده بودم دیشب تو یه تاپیک دیگه بودم یه آقایی گفت به خواست خودشون به چشمت میان چون اسمم صدا میکنن البته ۱۰ ساله درگیرم ولی ۳بار دیدم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
واقعا؟.چه شکلی بودن؟.

دود سیاه  چون هر کسی نمیتونه شکل کاملشو ببینه 

نصف شب پسرم مریض بود رو پام بود یه لحظه سرمو به طرف پنجره برگردوندم یه دود سیاه بلند شد من بدنم سست ...

ده ساله درگیرجن هستید؟ ازار می دهند؟

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816

بحرفین من برم به بچه هام صبحونه بدم بیام

صبح ساعت ۵ بیدار شدم خودشم به پهلو خوابیده بودم مامانم اومده بود تو اتاق صدام می زد اخه گفته بودم صبح خیلی زود برا درس خوندن بیدارم کنه،هرچی مامانم صدام زد نتونستم تکون بخورم ولی بیدار بودم انگار یکی نشسته بود روم می خندید حتی صدای خندشم میومد یه پیرزن بود نمی ذاشت تکون بخورم ولی مامانم صداشو نمیشنید و نمی دیدش انقد سعی کردم و خودمو تکون دادم تا بالاخره رف و ولم کرد صداشم قطع شد مامانم گفت چرا این طوری میکنی چته؟می دونستم باور نمی کنه چیزی نگفتم

اینم بگم تا حالا اصلا این طوری نشده بودم این اولین بار بود