2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست
مادرم ک میاد برا نگهداری از من و بچه ب اون چی بگم.نمیشه بچه لخت بمونه

همینو به شوهرت بگو

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناراحت شدم😕

از دست شوهرتم خیلی عصبانی شدم🤦🏻‍♀️

ولی خب یکمی ام دلم براش سوخت که پول نداشته و از رو ناچاری پول بچه رو برداشته

ولی خب در هر صورت باید فکر میکرده اون پولو ندارین😕😕

حالا بیمارستان یچیزی

کرایه خونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
من خیلی ناراحت شدم😕 از دست شوهرتم خیلی عصبانی شدم🤦🏻‍♀️ ولی خب یکمی ام دلم براش سوخت که پول نداش ...

کاش حداقل قبلش بهم میگفت خودم با رضایت بهش میدادم یه تومن برا بچه خرید میکردم.بقیش میدادم بهش

میگه وظیفشون بوده پول سیسمونی رو بدن اینکه چ جور خرج شده ب کسی ربط نداره

وایی چقد رو داره😠

مبارکه . مهم اینه که لباس نو میپوشه انشاله عافیت و سلامتی باشه هم واسه تو هم واسه بچت خیر برکت هم از ...

راستی من یک شنبه نوبت دکتر دارم قبلش باهام تماس میگیرن یا نه.نیان در خونه من نباشم

منم بخاطر همین نمیخوام کوتاه بیام ک براش عادت نشه

اصلا لباس کهنه نخر براش.

حتی دوشده دوسه دست نو بگیر که بنده خده تااخر عمرش کهنه پوش نشه.

اکه انگشتر کوجیکی یا پلاک کوچیکی چیزی داری ببر بفروش ولی به شوهرت نگو.

اگرم اشنایی کسی رو میشناسی یکم مول قرض بگیر بعد کادوهای بچه رو که اوردن ببر تسویه کن.

اخی چقدر دلم برااین طفلک میسوزه که هنوز نیومده پول لباساشم خودش باید از کادوهاش بده.

به مادرتم بگو کرونا گرفتم هزینه بیمارستان خیلی زیاد شد یکمشو شوهرم داد ولی خوب بیشتر خرج شد برا داروهام

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
راستی من یک شنبه نوبت دکتر دارم قبلش باهام تماس میگیرن یا نه.نیان در خونه من نباشم

فکر کنم شنبه برات بفرستن ولی اگر دیدی تا یه مدت نیمد خودت زنگ بزنی پیگیر شی میفرتن ارسال که بشه اس ام اس برات میاد شمارتم دارن احتمالا زنگم بزنن نگران نباش میرسه دستت هر جور شده

اصلا لباس کهنه نخر براش. حتی دوشده دوسه دست نو بگیر که بنده خده تااخر عمرش کهنه پوش نشه. اکه انگشت ...

نقره دارم خواستم بفروشم اما همه جابستس. زنگ زدم گفتن اول اردیبهشت مغازه رو باز میکنم

طلا هام  رو چند سال پیش فروخت خونه خرید ولی الان دست مستاجره

شوهرت حسابی داره گولت میزنه.

اگه خونه خودت دست مستاجره پس پول کرایه اونو چیکار میکنه که کارایه خودتون رو از پول سیسمونی میده؟؟

توکه اخلاق شوهرتو میدونی دیگه هیچی بهش نده

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ