2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست
آخه واقعا بخاطر حق بچم همه کار کردم .میگم برم در خونه مادرش داد و بیداد وآبرو ریزی کنم 

برو این لینکی که برات فرستادم اینایی که سفارش دادم خوبه کافیم هست نگاه کنی 500 تومن میشده دی جی کالا تخفیفی زده الان دیگه وقت عجز و ناله نیست باید یه کاری بکنی نه به خاطر پدرمادرت به خاطر بچت که لباس نو بپوشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا بخاطر حق بچم همه کار کردم .میگم برم در خونه مادرش داد و بیداد وآبرو ریزی کنم 

عزیزم ۴۵۰۰ رو میتونید خیلی راحت از فامیلاش قرض بگیرید، یا یه انگشتر از مادرشوهرت بگیرید بفروشید، الان حتما میگی مادر شوهرم حتی یه انگشترم نداره، از نظر من سادگی خودته وگرنه میتونید جورش کنید

دستت درد نکنه بزار برم ببینم 

هزینه پستم نداره همین 320 برات در میاد. سریع سفارش بده تا تخفیفاشو بر نداشتن ست های نوزادیش خیلی قیمتش خوبه بچه هم که تازه بیاد فقط همین لباسارو میپوشه همه چی باهاشه دیگه کلاه و دستکش و همه چی

وایی دازم از دستت حرص میخورم دستم عرق کرد اوفففففف😡😡😡

برا امضات صلوات فرستادم.تو هم برای پدرومادرم صلوات بفرست ممنونم ازت

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
ولی با این پول پتو و بالش بخرم یا حوله یا لباس

لااقل لباس بگیر. لباس از همه ش واجبتره.بالش که تا دوماه اول بچه نیاز نداره. حوله وپتو هم بگیر اگر پولت رسید

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
تا حالا خرید اینتر نتی نکردم متوجه نشدم باید چیکار کنم توضیح میدین

برو تو سایت دی جی کالا ثبت نام کن . بعدش اگه منو قبول داری همین لیستی که برات میفرستمو اوکی کن اگه نه خودت سرچ کن هر چی میخوای از جنساس اف خورده بخر. ادرس و همه چی هم میدی اگه رمز دوم و اینا نداری گزینه پرداخت در محل و بزن میان دم در میری کارت میکشی.