2777
2789
عنوان

کسی هس؟؟چیکار‌کنم بنظرتون

435 بازدید | 48 پست

بچها دعوامون شد البته مقصر دعوا من بودم صداموبردم بالا و زنگ زدم ب بابام شوهرم بدش اومد . بعدش گف اگه بخوای اینطورکنی همیشه خدا داد مبزنی ب پدرت میگم یادرستت کنه یا وسلام تموم شه همه چی خیلی شکستم اینقد دیشب تو بغلش گریه کردم گفت منظورم طلاق عاطفیه ولی ازش ناراحتم حالا هیچکدوممون باهن حرف نمیزنیم😔😔

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

شما زنگ زدی به بابات بعد از اون ناراحتی؟

عجب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظرم شما کار اشتباهی کردی به پدرت زنگ زدی مثل بچه ها پشت پدرت قایم شدی باید بدونی که توی زندگی مشترک خودتی و خودت قرار نیست دیگران رو درگیر مساعل خودت کنی اینطوری دیگه همسرت هم بهت تکیه نمیکنه

خو چرا سرش داد زدی مردا بدش میاد خانومشون صداشو براشون بلند کنه

درسته من قبول دارم ادمیم ک خیلی زود عصبی میشم ولی خوب نباید واسه من اسم اینو بیاره مادربچشم سه ساله زنشم

یاد بگیرید دعوای شما دعوای شماست نه دعوای خانواده هاتون و این که داد زدن مال ادمی هست که حرف زدن بلد نیست . وقتی عصبانی هستید حرمت ها رو نشکنید . زندگی مثل سریالای تلویزیون نیست که همه چی بهم میگن باز هم با هم ادامه میدن و پایان خوش دارن . تمرین کنید اگر از چیزی ناراحتید همون موقع تصمیم نگیرید بذارید خشمتون بخوابه بعد در موردش حرف بزنید به نتیجه مشترک برسید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم به نظرم شما کار اشتباهی کردی به پدرت زنگ زدی مثل بچه ها پشت پدرت قایم شدی باید بدونی که توی زن ...

اونم ب قول خودش رفته ب مادرش گفته حالا نمیدونم گفته یانه دروغ میگه  یاراست

چقدر خوب  دعوا کردین بعد پریدی بغلش گریه کردی

شب اونم عصبانی بود فکرش کن حرف جدایی میزنه رفتم گریه کردم البته ک اولش گف با گریه چیزی حل نمیشه خودتو درست کن منم بدتر گریه کردم

سر چی دعواتون شد

ساعت ۱ اومد خونه ینی نیم ساعت دیر کرد اخه همیشه پیش مادرشه منم گفتم اینقد بفکر مادزتی بفکر منم باش حالا رفته ب مادرش گفته ب قول خودش نمیددنم حالا گفته یانه

عزیزم‌تو وقتی بخاطر هر چیزی پای خانواده رو وسط بکشی و داد و بیداد راه بندازی 

کم‌ کم خودتو از چشم شوهرت میندازی

بعدشم حالا اونم عصبی بوده یه چیزی گفته

من بعد توام ملایمتر باهاش رفتار کن مطمئن باش اونم دیگه تکرار نمیکنه