2777
2789
عنوان

ینی سرطان گرفتم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 119 پست
والا نمیتونم بگم تو‌ دستم تکون میخوره ولی ی وقتایی محو میشه ی وقتایی بزرگ میشه و سنگین همه میگن برو ...

گلم منم همینطور شدم رفتم دکتر اصلا ترس نداره یه سنوگرافی ساده ست منم کیست داشتم گفت هیج اقدامی نیاز نیس بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثلا میتونه دو سال سه سال بمونه و هیچ علایمی نداشته باشه و ضرری بع بدن نرسونه 

یکی از اقوام ما اول یه توده سفت به اندازه یه دونه عدس داشت دکترنرفت ۵ سال دیگه توده خیلی بزرگتر شده بود سرطان بودو مجبور شدن کل سینشو بردارن چون دیر اقدام کرده بود

میگم که توده سرطانی رشد میکنه بزرگ میشه

گلم منم همینطور شدم رفتم دکتر اصلا ترس نداره یه سنوگرافی ساده ست منم کیست داشتم گفت هیج اقدامی نیاز ...

تورو خدا حوصله داشتی جواب بده دقیقا کجای سینته ؟؟سفته ؟؟برای من کاسه سینه م هست ؟گاهی میسوزه محو میشه بزرگ میشه ولی اکثر اوقات هست من خیلی بالاتر از هاله س ولی گفتم که بیخ و کاسه سینه این سفتی رو احساس میکنم 

یعنی مثلا میتونه دو سال سه سال بمونه و هیچ علایمی نداشته باشه و ضرری بع بدن نرسونه 

مال تو که سرطانی نیس نترس ولی اره توده سرطانی حتی دردم نداره چندین سال بدون علامتم میتونه بمونه بدون درد بزرگ میشه فقط

باشه عزیزم .دمت گرم. الان دوشیدم یکم دیگه هم شیر اومد..... برم حموم زیر دوش اب گرم مالش بدم ؟؟؟

برو ولی من فک کنم نباید سینه رو فشار بدی که شیر بیاد دختر عمه م که مامائه یه بار گفت 

ولی ماساژ زبر دوش آب گرم عالیه چیزی باشه خودش میاد بیرون

استرس نگیر اصلا

یکی از اقوام ما اول یه توده سفت به اندازه یه دونه عدس داشت دکترنرفت ۵ سال دیگه توده خیلی بزرگتر شده ...

وای خدا مرگم بده یعنی تا پنج سال هیچ عارضع ای هم نداشته برای من ثابته انگار وای خدا چه مصیبتی

تورو خدا حوصله داشتی جواب بده دقیقا کجای سینته ؟؟سفته ؟؟برای من کاسه سینه م هست ؟گاهی میسوزه محو میش ...

عزیزم نگران نباش هرچیم خواستی بپرس جواب میدم

من زیر سینمه و سفته سفته 

مال تو شاید کیست یا فیبروادنوم باشه هردوتاش بی خطره

برو ولی من فک کنم نباید سینه رو فشار بدی که شیر بیاد دختر عمه م که مامائه یه بار گفت  ولی ماسا ...

عهههه؟؟من یه وقتایی فشار میدادم که بیاد بیرون شیرم .چون مامانمم داشت دکتر گفته بود شیر مونده خشک شده شده توده....