سلام خوشکلا
از اونجایی که ماه رمضانه من طی روز دیگه تاپیک آشپزی و خوراکی نمیزنم و الان وقت کردم که بیام عذر نیمه شبی من رو بپذیرید🙏🏻💖
بریم که داشته باشیم یه شکلات خوشمزه و مقوی رو که برای پذیرایی هم بسیار مناسبه و تهیه اش بی نهایت ساده اس😍👇🏻
یک کیلو فندق خام رو پوست بگیرید👇🏻


یک کیلو فندق حدود نیم کیلو مغز بهتون میده مغز ها رو به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر بذارید تا هم برشته بشه هم پوست روی مغز راحت جدا بشه👇🏻

بعدش تا داغه لای یه پارچه ماساژ بدید میبینید که پوست روی مغز راحت جدا میشه و مغزها برشته و طلایی شدن👇🏻

بعد مغزها رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید توی این مرحله هی باید در غذاساز رو باز کنید و با قاشق مغزها رو از دور جمع کنید بیارید وسط و باز میکس کنید تا جایی اینکارو ادامه بدید که مغزها حسابی روغن باز کنن و عین خمیر بشن👇🏻

آماده اس👇🏻

بعد ۲۵۰ گرم شکلات تلخ رو بن ماری کنید👇🏻

وقتی شکلات آب شد فندق رو کم کم به همراه یه تیکه کره بهش اضافه کنید هم بزنید تا کامل ترکیب بشن👇🏻

حالا شکلات رو توی قالب سیلیکونی بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه توی فریزر بذارید👇🏻

بعد آروم از قالب خارج کنید و توی یخچال نگهدارید👇🏻
