2777
2789
عنوان

Marzi و شکلات فندقی⁦🙋🏻‍♀️⁩🍫🌰

2530 بازدید | 48 پست

سلام خوشکلا

از اونجایی که ماه رمضانه من طی روز دیگه تاپیک آشپزی و خوراکی نمی‌زنم و الان وقت کردم که بیام عذر نیمه شبی من رو بپذیرید🙏🏻💖

بریم که داشته باشیم یه شکلات خوشمزه و مقوی رو که برای پذیرایی هم بسیار مناسبه و تهیه اش بی نهایت ساده اس😍👇🏻

یک کیلو فندق خام رو پوست بگیرید⁦👇🏻⁩

یک کیلو فندق حدود نیم کیلو مغز بهتون میده مغز ها رو به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر بذارید تا هم برشته بشه هم پوست روی مغز راحت جدا بشه⁦👇🏻⁩

بعدش تا داغه لای یه پارچه ماساژ بدید میبینید که پوست روی مغز راحت جدا میشه و مغزها برشته و طلایی شدن⁦👇🏻⁩

بعد مغزها رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید توی این مرحله هی باید در غذاساز رو باز کنید و با قاشق مغزها رو از دور جمع کنید بیارید وسط و باز میکس کنید تا جایی اینکارو ادامه بدید که مغزها حسابی روغن باز کنن و عین خمیر بشن⁦👇🏻⁩

آماده اس⁦👇🏻⁩

بعد ۲۵۰ گرم شکلات تلخ رو بن ماری کنید⁦👇🏻⁩

وقتی شکلات آب شد فندق رو کم کم به همراه یه تیکه کره بهش اضافه کنید هم بزنید تا کامل ترکیب بشن⁦👇🏻⁩

حالا شکلات رو توی قالب سیلیکونی بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه توی فریزر بذارید⁦👇🏻⁩

بعد آروم از قالب خارج کنید و توی یخچال نگهدارید⁦👇🏻⁩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوههه چه تلخه ولی خشگل شدن😍

نه عزیزم اتفاقا تلخ نیست

فندق وقتی برشته میشه و پوست قهوه ای روش کنده میشه شیرین میشه

توی این ترکیب هم فندق ۲ برابر شکلات هست

مزه اش خیلی زیاد شبیه نوتلا میشه

هر کس خورده خوشش اومده😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به به چه کردی ,یعنی اصلا ته مزه ی تلخی هم نداره؟به نظرت شکلات تخته ایی تلخ وشیری رو باهم استفاده کنیم چه جور میشه؟من خودم شکلات تلخ اصلا دوست ندارم برا امثال من این فرمول خوبه یا نیازی نیست

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
به به چه کردی ,یعنی اصلا ته مزه ی تلخی هم نداره؟به نظرت شکلات تخته ایی تلخ وشیری رو باهم استفاده کنی ...

نه شکلات شیری نریز عزیزم

میتونی شکلات با درصد پایین تر بگیری

من ۹۰ درصد میخرم همیشه

این شکلات مزه نوتلا میگیره 

حتی دختر ۳ ساله ام هم عاشقشه

ولی شما شیرین تر بخر اگر دوست داری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالی مثل همیشه

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی