بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هر جا میتونی بخر برادر من یه موقعی مسکن مهر میتونست بخره ۹۰ تا ۱۰۰ تومن بودند نخرید گفت امکانات نداره الان همون جا امکانات خوب شده خونه هاش شده ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومن دیگه نمیتونه بخره الان سر در گمه چیکار کنه.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ان شاا... خدا از دهنت بشنوه مرسی گلم🌹 همه امیدم به خداست تنها بی هیچ حمایت ازونطرف دخالت های بیجای خانواده ای که با وجود توانایی مالی انگار بچشون هیچکس رو نداره. شرایط سختیه😔 ان شاا... زندگی و درآمد هممون پربرکت باشه
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
برای خونه خریدن معجزه میکنه. خود من پارسال دیگه دنبال خونه تک خواب، پایین شهر بودم. این ذکرو گفتم و تموم شد، یه هفته نکشید خونه ۱۰۰ متری جای خوب خریدم.
اسی منم بارداربودم رفتم تو ۶۰ متری بعد یه سال طلانو فروختم رفتم ۱۱۰ متری بعد دوباره اوضاع خراب شد ۴ سال رفتم مستاجری سر بچه دومم باردار بودم داشتیم خونمون رو میساختیم دیگه بودجه نبود یه سال رفتم بالا سر مغازه شوهرم تو ۹ متری الان خدارو شکر تو ۳۰۰ متری هستم بچت با خودش برکت میاره انشاله همین ۵۰ رو بخر