2777
2789
عنوان

می‌خواییم خونه بخریم وحشتناک گرونه پولمونم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرجم

عزیزم می دونم خیلی غصه می خوری ولی اگه پرند می تونی برو اونجا با ابن پول حدود ۶۰_۷۰ متری نوساز میشه خرید، یه شهر شده دیگه امکاناتش کامله و خونه هاش واقعا" شیکه! درسته سخته دسترسیش به تهران ولی از خونه های کوچک و قدیمی داخل شهر بهتره

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
توروخدا برا ماهم دعا کنین چندساله عقدیم شوهرم تنها هیچ حمایتی نداره خانوادشم جز دخالت و تعیین تکلیف ...

از ته دلم از خدا میخوام در های رزق و روزی و برکات الهی خودش رو به روی شما باز کنه 💞😌

غصه نخور گل💙

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

ی چیزی بخر باهاش نهری فردا همینم بهت نمیدن

ما ۲۰۰تومن داشتیم میشد باهاش ۲۰۰متری بخریم گفتن حبابه میترکه صبر کردیم ۱۰۰متری میشد بخریم گفتن حبابه

پارسال بخدا ۵۰متری میگفت ۲۱۰ما ۵ تومن کم داشتیم نخریدیم گفتیم دیگه بدتر ک نمیشه

الان پولمونم دادیم بورس هیچی ب هیچی گلم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اها محمدشهر همونكه اونورتر از زندانه ؟اسم زندانش رو يادم نيست ميدونستم اونجا خيلي ارزونتر از خود كرج ...

نه عزیز اونجا رزکان واریان شهره بعد از زندان کچویی اینجا ازاونجا پایینتره من منطقش برام مهم نیست میترسم پولم بی ارزش بشه بخاطر همین به جاش اهمیت ندادم البته هنوز مقداری کم داریم که به لطف خدا جور میشه

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
به سلامتی ان شاءالله مبارکه. خونه دار شدن بقیه منو خیلی خوشحال میکنه حتی غریبه ها.

ممنون عزیطم هنوز نخریدم مقداری کم داریم دعام کنید عزیزدلم😘

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
دقیقا درکت میکنم. 400 میلیون دراوردنش خیلی سخته یه کارمند با ماهی 4 تومن باید 8 سال کار کنه تا دربیا ...

آره بخدا این 400ملیونم با کمک بابام شده 400ملیون

خدایا شکرت برای وجود همسرم و دخترم😍