2777
2789
عنوان

می‌خواییم خونه بخریم وحشتناک گرونه پولمونم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 83 پست

دعاکنید برام خیلی تو فشارم همش استرس از طرفی ام وقت خونه ای که نشستم داره تموم میشه و وقت زایمانمم داره میرسه کلا بلاتکلیفیم

خدایا شکرت برای وجود همسرم و دخترم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا كجاي كرج اين قيمته  ميشه بهم بگي عزيزم؟منم ميخوام انقدر ارزونه

اونقدارم ارزون نیستا نسبت به منطقش محمدشهر جای عالیش14ملیونه متری جای پایینش

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

توروخدا برا ماهم دعا کنین چندساله عقدیم شوهرم تنها هیچ حمایتی نداره خانوادشم جز دخالت و تعیین تکلیف کمکی نمیکنن. توروخدا دعا کنین خدا خودش دستمونو بگیره روزیمون زیاد بشه به خیر و خوشی بریم سر خونه زندگیمون 😭 ان شاا... مشکل هممون حل بشه دل هممون شاد بشه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

کرج هم همچین ارزون نیستا خونه ها بالای یه تومنه مگر متراژ پایین یا جاهایی که دیگه خیلی پیشرفت ندارن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

خب50مترم خوبه بخر ان شالله چن سال دیگه پس اندازمیکنی همین50مترم میفروشی ی خونه ی بزرگتر میکنه برات

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

بخر ۱۰۰ هم بده رهن ۵۰۰ خونه بخر خودتون یه سال اجاره کنین بدون رهن و اجاره بدین تا ۱۰۰ تومنو جور کردین برین خونتون 

یا همون خونه ۴۰۰ بخر برو بشین چند سال جمع کنید دوباره عوض کنید 

یا زمین بگیرین 

هررررکاری میکنی فقط با پولت یا خونه بخر یا زمین 

اونقدارم ارزون نیستا نسبت به منطقش محمدشهر جای عالیش14ملیونه متری جای پایینش

اها محمدشهر همونكه اونورتر از زندانه ؟اسم زندانش رو يادم نيست ميدونستم اونجا خيلي ارزونتر از خود كرجه اما خوب براي اين متراژ خدايي بازم خوبه اخه ١٢٥ متر كه هشتصد تومن باشه ميشه متري ٦/٥ كه خوب خيلي ديگه ارزونه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم