2777
2789
عنوان

گوشی بخرم یا دماغمو عمل کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 49 پست

کجا میخوای بری ۱۵ تومن؟

من  مشهدم دکترای خوب ۲۰ به بالا میگرفتن

تازه پارسال

امسال گرون تره

به نظرم دماغتو  خراب نکن بده گوشی بخر 

من خیلی خوشبختم به تمام خواسته هام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بینیش میتونه درامد کسب کنه😂😂😂😂😂😂😂

🤣

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
کجا میخوای بری ۱۵ تومن؟ من  مشهدم دکترای خوب ۲۰ به بالا میگرفتن تازه پارسال امسال گرون تره ...

دکار جلاییان ۱۵ اس عزیزم 

دماغم ایراد نداره اصلا 

خودم کخ دارم 

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....

گوشی بخر بابا دماغ چیه اخه درسته مهمه ولی باور کن هر چیزی که خدا داده و آفریده بهترینه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نظرمو بالا گفتم ولی اگه دماغت  معمولیه عمل نکن الان چهرهای متفاوت و فابریک خیلی شیک تره حتی اگه دماغت ی کوچولو بزرگم باشه همین ک چهرت خاص میشه و شبیه همه نیستی خیلی با کلاسه

دکار جلاییان ۱۵ اس عزیزم  دماغم ایراد نداره اصلا  خودم کخ دارم

جلاییان معمولیه 

۱۵ تومن هم فقط دستمزده 

۵ تومن هزینه بیمارستان و آزمایشاته 

به نظرم عمل بینی واجبه ولی نه با هر دکتری

من خیلی خوشبختم به تمام خواسته هام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
نظرمو بالا گفتم ولی اگه دماغت  معمولیه عمل نکن الان چهرهای متفاوت و فابریک خیلی شیک تره حتی اگه ...

دماغم ایرادی نداره عزیزم 

واقعا نچرال قشنگتره؟؟ من احساس میکنم کلا همه ی مردا سمت عملیا میرن نه ما فابریکا

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....