2777
2789
عنوان

اين ماهم نشد كه بشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
ممنون عزيزم  كرمان هست؟ مركزه؟

نه گلم غک کنم تهرانه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
درمان بدم بهت؟

درمان !

چطوري 

من ك اين سالا ديگه هركي هرچي گفتن خوردم 

هرچيز ك حتي يكنفر ميگف خوبه رو امتحان كردم اجي

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه برای چی ناراحتی چرا چراباید ناامید باشی هانننن؟اینهمه آدم امسال نشد سال بعد سال بعد نشد سال بعد ...

ميدوني آجي دست خودم نيس 

داروهاي هورمونيو ك ميخورم ميشه خوره 

ميره تو جونم 

روحيم انقد بالا بود ولي الان جوري شدم هركي حرفشم ميزنه اشكام ناخوداگا ميريزه 

بابت ابجيتم خدارو صدهزار مرتبه شكر درد بديه 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

سلام عزیزم من تازه وارد این سایت شدم و زیاد سر در نمیارم ازش. پیامتو خوندم دوس داشتم که کمکت کنم. من ...

ممنون ميشم برام بفرستي 

مرکز ناباروری نجمه نرفتی عزیزم

اره دادا 

بهم گفتن ك بايد اي وي اف كني 

اونموقع شوهرم خيلي ضعيف بود 

از طرفي بضاعتشم نداريم 

دكتر الان فقط كرمان ميخام بهرام طيبي چطوره؟

ممنون ميشم برام بفرستي 

اصفهان - خیابان توحید میانی - جنب بانک سامان - ساختمان میلاد ( روبروی زمرد) - طبقه سوم - واحد 10
تلفن تماس
09333857489
03136286079
دکتر بهتاز محمد ابراهیمی

خواهر خودمو درمان کردن دوره درمانشون هم 3 ماه بیشتر طول نکشید خیلی دکتر خوبیه انشالله برا شماهم نتیجه میده عزیزم

مشکلتون دقیقا چیه؟ یعنی به چه علت باردار نمیشین؟ 

اره دادا  بهم گفتن ك بايد اي وي اف كني  اونموقع شوهرم خيلي ضعيف بود  از طرفي بضاعت ...

طیبی خوبه 

ولی بنظر من بریدمرکز ناباروری  افضلی پور از اونجا پیگیری کن 

منم مشکل داره شوهرم 

منم سال 99 رو کلا درگیر درمان بودیم 

خدا امسال رو به خیر بگذرونه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان اسپرم شوهرت وضعیتش چطوره

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
الان اسپرم شوهرت وضعیتش چطوره

از زير ١ميليون اومده روي ٧٠ ميليون

ولي شكلشون ٩٣درصدش انرماله ك دكتر گف اين مشكلي نداره 

الان ديگه تقريبا مشكلي نيس ولي نميشم

از زير ١ميليون اومده روي ٧٠ ميليون ولي شكلشون ٩٣درصدش انرماله ك دكتر گف اين مشكلي نداره  ا ...

چه خوووب 

میشه بگید چکار کردین 

درمانتون چطور بود

مشکل همسرمنم همینه

چه خوووب  میشه بگید چکار کردین  درمانتون چطور بود مشکل همسرمنم همینه

داروهاي مختلف داد ولي تاثيد گذار ترينش بي بي استارت بود ك بسته قرصش ٦٠٠هزار تومنه شوهر من ٣ماه هر ماه يك بسته ب اضافع داروي ديگه خورد

داروهاي مختلف داد ولي تاثيد گذار ترينش بي بي استارت بود ك بسته قرصش ٦٠٠هزار تومنه شوهر من ٣ماه هر ما ...

ممنونم گلم

الهی که زودتر دلت شاد شه