2777
2789

هفته۱۸ هستم تو ازمایش خون۱۵هفتگی همه مارکر ها خوبه ریسکش اما مارکر slosیک به پنج هست.دارم از استرس میمیرم برای مشاور ژنتیک رفتم پیش الهه زارعان گفت چون سونوگرافی۱۸هفتگیت عالیه نیاز به هیچ آمینوسنتزی نیست.و سندرومslose رو ما از سونو متوجه میشیم یعنی بچه ای که این سندروم رو داشته باشه قطعا اندامهتش مشکل داره.

اما این چیزی از نگرانی من کم نمیکنه.

سونوگرافیم که دکتر مریم روشنه هم اصلا گفت جای نگرانی نیست گفت این سندروم خیلی نادره که اگ داشتی باید یه چیزی تو سونوت نشون میداد.

اما اخه واسه چی پس تو ازمایشم اینقدر ریسکش بالاست😓

دکترا ک ریلکسند میگن آمینو براش انجام نده چون آمینوی این سندروم خیلی گرونه و حدود۷۰۰دلاره اما چیکار کنم ک قلبم اروم‌نمیگیره

تجربه ای دارین؟

ان تی خوب بود 

اخه ان تی من خوب بود برای ازمایش انومالی فقط یه دونه اشو انجام دادم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان تی خوب بود  اخه ان تی من خوب بود برای ازمایش انومالی فقط یه دونه اشو انجام دادم

ببخشید عزیزم میشه بپرسم شما چند وقت اقدام بودید برای بارداری تون ؟ توی یکی از تاپیک ها خونده بودم ک نوشته بودید هیچ مشکلی ندارید ولی چند وقت باردار نشدید 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

برای من اولی مشکلی نداشت دکتر غربالگری دوم اصلا ننوشت من مجدد تماس گرفتم گفتن چون موردی نداشتی لزومی نداره بری.. فقط سونو انومالی برام نوشت

شما نتیجه ازمایش پیش یه دکتر دیگه هم ببر تا خیالت راحت بشه

ببخشید عزیزم میشه بپرسم شما چند وقت اقدام بودید برای بارداری تون ؟ توی یکی از تاپیک ها خونده بودم ک ...

حدود سه سال

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
حدود سه سال

ببخشید طبیعی باردار شدید بدون هیچ قرص و دارویی ؟ من متفورمین می خوردم از این ماه لتروزول باید بخورم

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
منم پشیمونم رفتم

سرچ کنی میبینی خیلی ها تاپیک زدن یا تو تاپیک ها گفتن که الکی هزینه کردن رفتن غربالگری دوم و فقط بیهوده نگران شدن

اما من توصیه میکنم محض احتیاط شما پیش یه متخصص دیگه هم برید تا خیالتون راحت بشه