2777
2789
عنوان

نظرتون راجب شغل ارایشگری واسه دختری که رتبه سه رقمی کنکور بوده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 66 پست

اگ علاقه میداشتی بنظرم میومد بری ولی مثلواینکه میخوای بری فقط چون کار تو رشته ی خودت پیدا نمیشه و احساس میکنی درامدش خوبه از طرفیم با این نوع صحبت کردنت متوجه شدم دلت راضی نیست و در حد خودت نمیبینی با این همه تحصیلات بری دنبال اینکار که من بهت حق میدم

پیشنهاد من بهت اینه ک حتی شده یه مدت بدون دستمزد تو رشته خودت فعالیت کن که حتمااا اینطور کاری پیدا میشه .این واست میشه رزومه بعد درخواست کن معرفیت کنن هرچی شبکه ارتباطیتو گسترش بدی بیشتر شانس کار خوب در حیطه ی رشته ی خودت رو داری.وقتی رتبت خوب شده یعنی علاقه داری پس عمرتو بیهوده مصرف نکن و از این شاخه به اون شاخه نپر

این نظر من بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رتبه ام 909 بود سال 83

خیلی از دوستام که رتبه شون ده برابر من بود ده ساله کارمندان حتی معلمام هم میگن چقدر حیف شدی همیشه یاد روزایی که درس میخوندم و تلاش میکردم افسرده ام میکنه 

ولی چه میشه کرد 89 ارشدم تموم شد نشستم خونه ولی برادرم دست از تلاش بر نداشت رتبه 163 بود سال 85 اینجا کار پیدا نکرد سه سال تلاش کرد یه رزومه خوب داد رفت ایتالیا

به نظرم به رتبه سه رقمی که نتونستی پول دربیاری باهاش نناز برو فکر یه کار نون و آب دار بکن ببخشید ک ...

نناز ؟!!!؟چه رک گویی نابجایی اصلا نمیپسندم!!

بادقت تاپیکمو بخونید 

ابراز ناراحتی کردم از درس خوندن بیهوده نازیدنی در کار نبوده

نناز ؟!!!؟چه رک گویی نابجایی اصلا نمیپسندم!! بادقت تاپیکمو بخونید  ابراز ناراحتی کردم ا ...

اینکه میگی با رتبه سه رقمی برم ارایشگری یعنی نازیدن عزیزم

ارایشگری خیلی هم شغل شرافت مندانه و هنریه

عنوان تاپیکتو یه نگاه کن خودت😐

اگ علاقه میداشتی بنظرم میومد بری ولی مثلواینکه میخوای بری فقط چون کار تو رشته ی خودت پیدا نمیشه و اح ...

دقیقا شما درست متوجه شدی من چی میگم

ببین علاقه دارم بع ارایشگزی خیلی زیاد

فقط پیش خودم میگم اینهمه وقت گذاشتم درس خوندم اونا چی میشه

مرسی از راهنماییت

فقط از خدا میخوام خودش مسیر درستو بهم نشون بده

اینکه میگی با رتبه سه رقمی برم ارایشگری یعنی نازیدن عزیزم ارایشگری خیلی هم شغل شرافت مندانه و هنریه ...

فکر نکنم منظورشون توهین بوده باشه بلاخره کسی که از اول میخواد آرایشگر بشه لازم نیست 7 سال عمرش رو تو دانشگاه حروم کنه من خودم هم میگم وقتی قرار بود تو رشته مرتبط کار پیدا نکنم کاش هیچ وقت عمرم رو صرف درس نمیکردم. وگرنه  ماشالله خیلی از آرایشگرها الان 5 برابر یا کارمند درآمد دارن

فکر نکنم منظورشون توهین بوده باشه بلاخره کسی که از اول میخواد آرایشگر بشه لازم نیست 7 سال عمرش رو تو ...

درست میگی تیتی جون

دقیقا منظورم همین بوده

حیف اونهه هزینه و کلاسو استرس و انرژی خودمو خانوادم

بیچاره بابام 😔

دقیقا شما درست متوجه شدی من چی میگم ببین علاقه دارم بع ارایشگزی خیلی زیاد فقط پیش خودم میگم اینهمه ...

میتونی از جدول کمک بگیری یه برگه بردار دو قسمت کن مزایا و معایب هر تصمیمو بنویس ذهنت بازتر میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...