2777
2789

بچه ها من ارشد دارم از دانشگاه دولتی رتبه عالی

رتبه لیسانسمم 500شد

دانشگاه دولتی درس خوندم ولی خوب هیچ جا کار پیدا نمیکنم پارتی یا اشنا هم ندارم

نزدیک سی سالم هست

تا الان هرجا کار کردم یا در نقش منشی بودم یا ی ذره از منشی بالاتر 

خسته شدم😣😣 دلم واسه خانواد میسوزه ک اینهمه هزینه درسو مشق منو میکردن و الان هیچ بازدهی ندارم

مجردم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت دوست داری هیچ ربطی به رتبه و دانشگاهت نداره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ارایشگری میدونی چقدر پول توش هست ؟؟ برو یادگیری خوبه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6272872&slug=یکی-از-خنده-دار-ترین-شوخی-که-شوهراتون-کردن-رو-تعریف-کنید-پر-بازدید-کنید-تاپیک-شا&postId=185636697 

بیاید تاپیکم ❤️

ایراد نداره هم باسوادی هم هنرمند علاقه داشته باشی کارت بالا میگیره برو دنبالش 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!