2777
2789
عنوان

هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 26 پست
قرار بود بیاد شب پیشم زنگ زدم ببینم کی میاد و اینا اصلا اگه نمیاد آماده نشم جوابم و نمیده قبلشم صبح ...

امان از این مردها 

ولش کن 

خودش زنگ میزنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش بالا پایین نمیکنه فالورارو شاید به یکی درخواست داده، طرف تازه قبول کرده فاویینگاش زیاد شده شا ...

یه نفر و فالو کرده از صبح نبود تازه اومده جز فالووراش که فالو کرده خودش یعنی امکانش هست ! ؟ 

ولش کن پس خودش میاد  دوستش داری تو برات مهمه  از طرف اون هم مطمنی عزیز دلم؟ ایشالله خوش ...

مه مطمئن نیستم قرار بود تموم کنیم خودش گفت صبح شب میام دنبالت حرف بزنیم ولی جوابم و اصلا نمیده

یه نفر و فالو کرده از صبح نبود تازه اومده جز فالووراش که فالو کرده خودش یعنی امکانش هست ! ؟ 

شاید مثلا دیروز رکوست داده به اون پیج. اونم امروز قبول کرده

مام ازاین بحثا قبلا داشتیم ک چرا فالورات تغییر میکنه ولی جوابمو نمیدی😂

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  
اینم بگم از دیروز۵ صبح  نخوابیده بود تا ۸ صبح امروز

تو رو خدا ب دل نگیر دل سردت هم نمیکنم ولی یه جوریه ب خدا اگر واقعا اذیت میشین تمومش کنین چون پس فردا کمر مامان باباتم خم میشه دور از جون خواهرنه بهت میگم 

מרים  
اینم بگم از دیروز۵ صبح  نخوابیده بود تا ۸ صبح امروز

نامزدت جواب داد؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓