2777
2789

رابطه ما پرفراز و نشیب بود.. خیلی.. اما اوایل اون خیلی زیاد اصرار کرد.. رابطه ام ک اوکی شد بازم خوب بود.. اما بدلایل کارای اشتباهی ک هر دو طرف کردیم، جدا شدیم.. و بعد از جدایی اصلی.. تا حالا چندین بار جدا شدیم!.. و ی چیزی من ی نفر اوه فهمیده باشم اینه ک وقتی برخلاف دستورات خداوند بریم جلو عاقبت خوشی نخواهیم داشت!.. عقل حکم میکنه ک ب دستورات کسی ک خودش تورو افریده و میدونه چی ب چیته گوش کن.. حالا میخوای نکن و عمرتو ب باااااااد بده! ب هییچ بده! این واقعا دردناکه 

خیلی دلم میخواد ببینم بهتون برگشتن ایا؟ بعد از چ مدت... دلم میخواد تو تین مدت ی ازدواج عالی بکنم و فکرم کامل بکشه ازش بیرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و که دستورات خدا بدبخت کرد

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
چرا

همینطور

دختر چشم و گوش بسته تو این دوره زمونه همش ضرر میکنه

و ازدواج خوبی نخواهد داشت

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
دقیقا ما بی دین نبودیم خدا نکرده. اما اگاهم نکردن.. 

اره بخدا..‌اهل خدا و پیغمبر و نماز بودیم..اما اینقدر قبح این مسائل ریخته شد که فکر کردیم عادیه.اما درسته نشد و نرسیدیم اما شاید خدا میخواد ما رو خالص کنه و بعد معجزه کنه.عزیزم برای امام زمان هر کاری بکن..از صلوات تا کارهای مثل کمک در کارها به مادر بگو بخاطر امام زمان.بهت قول میدم چه نشونه هوایی ببینی که هم آرام بشی و هم درهای گشایش در زندگی باز بشه.منم تازه باز شروع کردم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

واصه فراموش کردن کصی قرار نیصت یکی دیگه رو بقل کنی......من کصی و داشدم و باهم تصمیم گرفتیم جداشیم بعد تقریبا ی مدت طولانی برگشت و عکص خودش و کصی که این مدت باهاش بودع زو فرصتاد و گفت کصی مثل من نشدع براش ولی میدونی چیه من دگ اونو نمیخواصدم زمان میگذرع و من ترجیح میدم ی ارزو براوردع نشدع برای کصی باشم که دوبارع بعد مدتی یاد من می افته فقط میتونم بگم میگذرع عشق یه عادته و تو میتونی به کصی دگ عادت کنی زمان ها گذشت و یکی دگ شد اون ادمی که کنارم بود که جات خالی این ماهی که گذشت عروصیش بود بشین و منتظر کصی نباش اصا به این که برگرده فکر هم نکن بخند این زندگی فانی هصدش و قانونش تموم شدنه پص واصه یه قانون معلوم خودتو اذیت نکن یا علی ..

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
آره برگشت کاش هرگز برنمیگشت. ..قدیمی ها میگن کاری که گیر افتاده توش اصرار نکن به صلاحت نیست....

عاشقش بودی؟ متاسفانه من خیلی اصرار دارم.خودش خوبه اما یه خانواده بی ادب و بی تفاوت داره..پدرم شدیداً مختلفه.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
عاشقش بودی؟ متاسفانه من خیلی اصرار دارم.خودش خوبه اما یه خانواده بی ادب و بی تفاوت داره..پدرم شدیداً ...

اصرار نکنید.. ..عشق سرابی بیش نیست. ..دقیقا اینم خانوادش صفر ...حیف جوونی و عمر ...خودمو خورد کردم چه دعواها و حقارتهایی که تحمل نکردم. ..عجله نکنید واسه ازدواج و کلفتی پسر مردمو کردن...اینایی که دم از عشق و بوس میزنن همش ظاهره بخدا نکنید 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

من تقریبا مثل توام استارتر

حس میکنم یه جایی از وجودم درد میکنه.خیلی شکسته شدم

من میدونم اگ برگرده هم دیگ ادمای سابق نمیشیم

الان فقط دلم میخاد اونم بهم فکر کنه. حداقل یه پروفایل غمگین بزاره. حداقل اونم یکم بهن ریخته باشه

شاید اینکارش ارومم کنه