2777
2789

اگه پولدار شدین چ کاری دوس دارین برا بقیه انجام بدین ؟؟؟ یعنی فانتزی ک برا خودتون نباشه برا غیر خودت و بچت و پدر و مادر اینا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم دلم میخواد ی خونه بخرم وقتی سنم بالا شد و اختصاص بدم به زنایی که بد سرپرستن بتونن توش اقامت کنن اونایی ک کسیو ندارن و زندگی کنن گروهی باهم کسیم بالاسرشون نباشه برن سرکار و زندگیشونو بسازن و باز خودشون یکیو ک شرایط خودشونو داره بعد ۶ سال جایگزین کنن .

امروز یه چیز خوندم خیلی جالب بود 

نوشته بود 

دوست داشتم اونقدر پول داشتم که همه لباسای ذخیره اینستامو می‌خریدم

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

پولدارم ولی به شخصه هیچ غلطی نکردم

دلم میخواد با درامد خودم یه مرکز تاسیس کنم برای بچه های بی سرپرست

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولدارم ولی به شخصه هیچ غلطی نکردم دلم میخواد با درامد خودم یه مرکز تاسیس کنم برای بچه های بی سرپرس ...

زنان بد سرپرست اوضاعشون تا بچه ها بدتره اینقدر نمونه هاشو تو این سایت میبینم ک تا بهشون میگی چرا این زندیگو ترک نمیکنی میگه مجبورم نمیتونم

هر جا که لازم بود، کتابخونه و مدرسه بسازم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ن من منظورم برا بقیه اس دوس داشتی چیکار کنی 

دوست دارم یه آپارتمان داشته باشم بدم به زوج های جوان یکی دو سال توش بمونن پولاشونو جمع کنن برن خونه بخرن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
امروز یه چیز خوندم خیلی جالب بود  نوشته بود  دوست داشتم اونقدر پول داشتم که همه لباسای ذ ...

واییی من انقد دخیره کردم تادلت بخواد هیچ کدومشم نشد بخرم😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❤️✨

زنان بد سرپرست اوضاعشون تا بچه ها بدتره اینقدر نمونه هاشو تو این سایت میبینم ک تا بهشون میگی چرا این ...

اینو خودمم میدونم ولی خب از بچگی خیلی دلم میخواست اینکارو بکنم تا الان که خوب دارم پیش میرم😅

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
واییی من انقد دخیره کردم تادلت بخواد هیچ کدومشم نشد بخرم😂

مال منم بیشتر از کمد لباسم چیز ذخیره کردم 

البته من موقع خونه تکونی رفتم همه رو از ذخیره درآوردم اینستام مرتب شه 😂😂

برای بچه های بی سرپرست قصر بسازم و بهترین چیزا رو براشون مهیا کنم ... بیمارستان تو جاهای کم برخوردار . مسجد . مدرسه . مثلاً ویلچر خریدن برای افراد نیازمند . آرزو های بچه ها رو برآورده کردن . اشتغال برای افراد سابقه دار که پشیمونن چون به اینا کار نمی دن متاسفانه . یا افراد معلول . یا خانم های سرپرست خانوار . البته جدی ترین فانتزیم اینه که موقع کهنسالیم کل داراییمو وقف کنم و برم تو گلخونه یا گل فروشی کار کنم 😂😂😂🤔