2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

662 بازدید | 18 پست

حتما باید تاپیک خیانت بزنم تا بیاید؟😒

یه راهنمایی خواستم هیچکس کمک نکرد☹️

مامانا کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟

از دست شوهرو بچه خسته شدم

از زندگیم خسته شدم

نه میتونم استراحت کنم نه مسافرتی نه تفریحی

یه راهکار بدید یکم حال و هوای زندگیم عوض بشه

(بوی خیانت هم تو همه زندگی ها هست مگر اینکه نفهمی یا خودت رو بزنی به نفهمی)😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودتو یه جور مشغول کنی 

برو کلاس خیاطی و ...

مشکلاتت رو فراموش کن ، مطمئنن ارزش ناراحتیت رو ندارن

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
سعی کن خودتو یه جور مشغول کنی  برو کلاس خیاطی و ... مشکلاتت رو فراموش کن ، مطمئنن ارزش ناراحت ...

من حتی وقت استراحتم دیگ ندارم چه برسه به کلاس😔

همه مشکلات و سختی های زندگی یه طرف

مشکلات با شوهرم هم یه طرف دیگ

یه کاری که قبلا انجام ندادی انجام بده یا کاری که به زیبایت یا تناسب اندامت کمک کنه مثل ورزش کردن

سعی میکنم به خودم برسم ولی وضعیت زندگیم رو میبینم از همه چی ناامید میشم

خونمون اینقدر بهم ریخته است دلم میخواد گریه کنم وقتی دور و برم رو میبینم😭

من حتی وقت استراحتم دیگ ندارم چه برسه به کلاس😔 همه مشکلات و سختی های زندگی یه طرف مشکلات با شوهرم ...

برات دعا میکنم

نگران نباش به خدا توکل کن خودش همه چیز رو درست میکنه

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
برنامه ریزی کن صبح زود بیدارشو غذاتو بزار آماده شه روی صورت ماسک بزار پیاده روی صبحگاهی برو بعدشم خو ...

اخه مشکل اینه که من شاغلم

شوهرم هم همش غر میزنه و انگار دلش میخواد زنش خونه دار باشه

هممون از این زندگی خسته شدیم دیگ