2777
2789
عنوان

مرگ.....نفس آخر😭😔

310 بازدید | 21 پست

اگه امروز آخرین روز زندگیتون باشه چیکارمیکنین؟؟

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فردا آخرین روز دنیا باشد، تمام خطوط تلفن دنیا پر می شود از جمله‌های عاشقتم

همیشه دوست داشتم

مرا ببخش

دلتنگتم

و...

هزاران نفر برای دیدن کسی که دوست دارند، حاضرند کل داراییشان را بدهند تا وقت دیدن طرفشان را لحظه ای داشته باشند. خیلی ها پشیمان می شوند که چرا خیانت کردند. خیلی ها دنبال گرفتن یک بخشش ساده می روند، که سالها از هم دریغ کردند.

کاشکی که هر روز، روز آخر بود!

تا ما انسان ها قدر لحظات زندگی را می فهمیدیم

کاشکی به جای لج بازی و غرور، لحظه ای را با عشق سپری می کردیم ...🤷‍♂️🌺🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

میرم تهران پیداش میکنم فقط از دور نگاش میکنم چون اگه بفهمه دوستش داشتم ممکنه بعد مردنم ناراحت شه

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

به خانوادم میگم دوستشون دارم

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
منم اینجا یکم کنر پدر و مادرم میموندم و بعد میرفتم جای همسرم باهاشم قهرم ولی تا آخرین ثانیشو کنار او ...

قهرو بزار کنار الان برو پیشش

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂