2777
2789
عنوان

خوابشو میبینم

87 بازدید | 5 پست

سلام

دختری هستم ک حس میکنم جدیدا یکم به ی پسری علاقمند شدم..

ولی شب خواب ی شخص(پسر) دیگه ایو دیدم ک قبلا هم ملاقات  دوستانه داشتیم باهم

یا یه شب خواب یه شخص دیگه ک قبلا دوسش داشتم رو دیدم تو هر دو خوابم با طرف های مقابل خوبم و یا کنارشونم 

در این بین یه شبم خواب خودشو دیدم ک پیشش بودم

خوابهام انگار واقعین انقد واضح..

بنظرتون این خوابها میتونه دلیل یا نشونه داشته باشه ؟چون اصلا بهشون فکر نمیکنم تو گذشتم بودن

ممنون میشم خواهرانه باهام حرف بزنین

بهشون فک میکنی خواب میبینی

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفر به یه نفر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد