2821
2789
عنوان

اینا علائم کرونا عه؟

333 بازدید | 41 پست

4/5روز ک صدام گرفته آبریزش بینی دارم سینوسام تیر میکشه از دیروز گلو درد دارم بینیم کلا گرفته صدامم گرفته سرفه ندارم عطسه خیلی میکنم 

علائم کرونا عه بنظرتون؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ 

من س بار کرونا گرفتم هم من هم خانوادم هیچی نیست الکی گندش کردن اصلا نترس باباااااا ما کل فامیل گرفتن خوب شدن فقط اونایی که بالا هفتاد بودن مردن تازه اونام کد مردن بیماری زمینه ای داشتن ...

لازم نیست تست بدم؟ آخه ن سرفه دارم ن تب ن سردرد 

عزیزم سرفه ک فوری نمیاد برو تست بده تو مراکز شونزدع ساعته رایگان ع ولی اینا ک شما میگی کروناس تو اپیدمی 

عزیزم همون روزای اول اگر دارو بخوری خوب خوب میشی بهتر ک زوتر دارو بگیری و نذاری کرونای ایکببری بهت غلبه کنه روز به روز 

من س بار کرونا گرفتم هم من هم خانوادم هیچی نیست الکی گندش کردن اصلا نترس باباااااا ما کل فامیل گرفتن ...

اگر زود اقدام کنی هیچی نیس ولش کنی خیلی ام ترسناک میشه 

کرونا انگلیسی خیلی وحشی تره و زودتر ریه رو میگیره 

من س بار کرونا گرفتم هم من هم خانوادم هیچی نیست الکی گندش کردن اصلا نترس باباااااا ما کل فامیل گرفتن ...

ولی آشنای ما زیر 40 سال بود، بدون هیچ بیماری  زمینه ای و غیر زمینه ای

دفعه اول بود که کرونا میگرفت، ولی فوت کرد 😢

در صورتی که از پارسال تقریبا دو سوم فامیل هامون کرونا گرفتن، همه خوب شدن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

کرونا اولین روزا میره تو بینی بعد گلو بعد پخش تو خون ریه قلب کلیه کبد همه رو میگیره بعد چندین روز بهتره همون روزای اول شرش بکنید از بدنتون با دارو های سرکوب کننده ویروس و تقویت ایمنی و نذارید کار به جاهای باریک بکشه و ده روز بیخیال نباشید بعد ده روز تازه برید دکتر 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز