2777
2789
عنوان

چشمای مریض👊

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست
خب اون که میدونه ما هیزیم چرا میپوشه😂🤣

هر هر هر خیلی نمکدونی

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دیزی بازه حیای گربه کجاست😁🤨🤨

الان طرفداری کردما

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
فعلاخدادرقرآن گفته اول حجابتونورعایت کنید بعد گفته چشماتونو کلانگاهتونوکنترل کنید

چرا الکی میگی دوست عزیز..اول کنترل نگاه آقایون تاکید شده

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
بدحجاب و بی حجاب بستگی داره نگاه خودتون چه جوریه

دیدگاه من عرف جامعه اس 

تو خونه هرجور دوست دارید بگردید ولی بیرون باید مراعات کنید البته این رفتار عقلانیه و همه جای دنیا اعمال میشه ولی.....🤷🏻‍♀️

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
من قصد جسارت نداشم فقط جهت شوخی گفتم🙏🏻🙏🏻

باشه ولی شوخی حد و جایی داره الان ما داریم گیس کشی میکنیم 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من دکمه مانتو اداریم اخری مشکل داشت. باز میشد. همکار اقام خیلی بدچشم بود یبار حرف میزدیم دکممو گرفتم ...

خب خودت دلت نمیخواسته مانتو ت اینطوری باشه مشکل از چشم اوناست

ولی یکی که میتونه زیر مانتو جلوباز یه چیز بپوشه که. حداقل خشتگ پیدا نباشه و اینکارو نمیکنه ینی دلش میخواد خشتک پیدا باشه

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

واقعا نمیفهمم. چرا کسی ک اعتقاد ب پوشش تداره، تگاه واسش مهمه؟ خوب بقیه چشمشون ببندن ک میخورن زمین. تکلیفتون با خودتون مشخص کنید. یا میخواید محجوب باشید و یا نباشید. خوب ببینن.

والا منم ک اعتقاد ب حجاب دارم، هیچوقت تگران نگاه بقیه نبودم‌، حتی اگه اتفاقی پوششم مناسب نبوده.  اصلا اهمیت ب نگاه نمیدم‌ اهمیت هم نمیدم ک کسی ب همسرم نگاه کنه. کلا خانمای نی تی سایت معتقدن ملت باید کور شن. 

عزیزم هرکی هرحور میخواد بپوشه. ازادی مگه نمیخواید‌؟ شما هم ازاد باشی لخت بگردی، قانونا و عرفا اونم ازاده ببینع.مساوات دیگه.  اتفاقا کحاش بده؟ 

من شخصا ازادی دیدن رو از کسی نمیگیرم. من طبق فرهنگ خودم میپوشم‌ هرکی هرجقد میخواد ببینه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خب خودت دلت نمیخواسته مانتو ت اینطوری باشه مشکل از چشم اوناست ولی یکی که میتونه زیر مانتو جلوباز یه ...

چه قشنگ بخاطر ذهن نجستون واسه دیگران نسخه میپیچونید

ذهن خودت نجسه که هر غلطی دلت خواست میکنی بعد میگی مشکل از بقیه ست که به من نگاه میکنن

@نی_نی_یار_5  

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

کاملا از جواب دادنت مشخصه که چه ذهنیت و منشی داری 

فعلا که شما و امثال شما وصله ی ناجور هستید 😏

@نی_نی_یار_5  

ایشون تاپیک زدندو توهین میکنند

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم