2777
2789
عنوان

چ شبی بود امشب 😑😶😐

387 بازدید | 28 پست

یه پرنده اومده نمیدونم کجاست 😑

اول فکر کردم تو کوچست (تو کوچمون درخت و اینا زیاده فک کردم رو اوناست) 

ولی الان به قدری صداش نزدیک حس میکنم تو راهرو خونمونه

برا خودش زده زیر آواز

نیم ساعت پیش هم صدا آژیر پلیس اومد بعدم تیراندازی 😑😐😶😐😑😶

فک کردم توهم زدم بعد صدا ی اقایی اومد از کوچه داشت با تلفن حرف میزد و واسه طرفش توضیح میداد : فک کنم گرفتنشون خیابون فلان اره اره گرفتنشون فلن قطع کن

هووووووووف

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيزي زدي؟

ن والا حیف اینجا ویس نمیشه فرستاد وگرنه صدا پرنده رو میفرستادم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
لباس بپوش برو بیرون خبر و مستند تهیه کن 😁

😂😂😂😂 نیم ساعت پیش بوده الان برم جز تاریکی چیزی نیس