نوشابه_با_تیتاپ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2357 عنوان چرا تاپیک ترسناک میزنید آخه 274 بازدید | 35 پست واقعا چتونه ؟ 1400/01/25 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dojin عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 2220 شما نرو توش خب😂 مث من این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91726 نخون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 خب مگه مجبوری بری تو تاپیک؟🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11964 چی زدن بگین من برم 😂 میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
یه_پراز_خالی عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 791 امروز فقط از این مدل عکسا میزاری😂 یادمان باشد ... آمدیم که برویم .. ):(♡ امیدی هست ... چون خدایی هست..:)♡