2777
2789
عنوان

کلاب هاوس

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یاد پنت هاوس میوفتم😐😄

😂😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
اگر بدونید پشت کلاب هوس چیه .. نه دانلود کنید ، نه بزارید کسی که دوستش دارید داشته باشه :)

دقیقا من الان دارم درد میکشم واسه این برنامه ۲ روزه نه اومده کنارم نه باهام حرف میزنه اکثر کسایی که اون تو هستن بیزینسین

تو حالت عادی براش مهم نیست چه برسه الان به یه ورشم نیست

یه راه خوب پیدا کن از یه مشاور کمک بگیر ، حتی اگه شده گوشی معمولی دستش بگیره اما نذار این جوری پیش بره خیلیا به خاطر همین مسئله گوشی ساده به جاش گرفتن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اگر بدونید پشت کلاب هوس چیه .. نه دانلود کنید ، نه بزارید کسی که دوستش دارید داشته باشه :)

والا ما همچیمون دست فتاس ....همچی تخت کنترله بهانشم واضحه برا منیت مضحک اما واقعی فقط به اون نوکیا قدیمی ۶ا نمیشه دستبرد زد 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
یه راه خوب پیدا کن از یه مشاور کمک بگیر ، حتی اگه شده گوشی معمولی دستش بگیره اما نذار این جوری پیش ب ...

با این چیزا حل نمیشه من الان یه بمبیم که منتظرم هر لحظه منفجر بشم خیلی حالم بده واسه این که دوسش دارم چون هر جی بگم به ضررم تموم میشه هر چی میشه دیگه نمیخوامت نمیتونم بهش چیزی بگم چون دوسش دارم ولی قدرت ندارم قدرتم و ازم گرفته 

با این چیزا حل نمیشه من الان یه بمبیم که منتظرم هر لحظه منفجر بشم خیلی حالم بده واسه این که دوسش دار ...

منظورت اینه چیزی نمیتونی بگی چون بهش علاقه داری و اون هم از این موقعیت سوء استفاده میکنه و میگه دیگه نمیخوامت تا اینجا  درست فهمیدم؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
منظورت اینه چیزی نمیتونی بگی چون بهش علاقه داری و اون هم از این موقعیت سوء استفاده میکنه و میگه دیگه ...

بله دقیقا همینطوره - نمیدونم چه جوری جرات پیدا کنم انقدر ریختم تو خودم هیچی بهش نگفتم هرچی ام گفتم قهر کرده دارم سکته میکنم 

بله دقیقا همینطوره - نمیدونم چه جوری جرات پیدا کنم انقدر ریختم تو خودم هیچی بهش نگفتم هرچی ام گفتم ق ...

دور از جون عزیزدلم ،  اگه نامزد یا دوست هستید بهم بزن دوستیتو چرا باید بهش باج بدی؟ میدونم سخته ولی اگه درست بشو نیست بذارش کنار 

دنبال اونی باش که لایق توئه ، تا کی باید حرف حرفِ اون باشه چون تو دوسش داری ، زندگیتو خراب نکن عزیزم اینا نصیحت نیستا ، یه نگاه به تاپیکات بنداز به نظر خودت اینجور شخصی ارزش داره که به خاطرش اینقدر غصه بخوری؟ جوانی ارزشمندتو براش هدر بدی؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
دور از جون عزیزدلم ،  اگه نامزد یا دوست هستید بهم بزن دوستیتو چرا باید بهش باج بدی؟ میدونم سخته ...

من قهر کردم و اومدم خونمون دیگه دست از سرش برداشتم اونم گفت برو رفتی هم دیگه برنگرد من چیز کشی کسی و نمیکنم 

من قهر کردم و اومدم خونمون دیگه دست از سرش برداشتم اونم گفت برو رفتی هم دیگه برنگرد من چیز کشی کسی و ...

معلومه که نباید برگردی ، مگه چی داره که بخوای به خاطرش برگردی ، انتخاب درستی کردی عزیزم ، تو لایق بهتر از اونی ، انشاءالله بهترین ها قسمتت باشه❤❤❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋