2777
2789
عنوان

کیا اختلاف سنی بچه هاشون پنج ساله؟

114 بازدید | 11 پست

یه دختر پنج ساله دارم یک ماه دیگه هم دختر دومم به دنیا میاد

میخوام بدونم اونا که اختلاف بچه هاشون پنج ساله چطوره؟ راضی هستین؟ ارتباط بچه ها با هم چطوره؟ همدیگه رو درک میکنن؟ اصلا همبازی میشن؟ اختلاف سنیشون زیاد نیست؟ 

سلامت باشن😍😍من دختر اولم ۵ ساله هستش و دختر دومم ۶ ماهه

الان که خوبه خیلی مواظب خواهرش هست و خیلی دوسش داره تا بعد ببینیم چی میشه😊😊😊

خدایا شفا بده 😭😭بهمون معجزه ات رو نشون بده خدای خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلافشون دوسال ونیمه خیلی سخته اولی همش حسودی می‌کنه حواسم نباشه ممکنه بزنتش،بنظرم خوبه فاصلشون، ...

جدی؟ الان چند سالشونه؟ حالا من همش حسرت میخورم که چرا اختلاف بچه هام دو تا سه سال نیست! البته من یک سال تو اقدام بودم زمان برد .

جدی؟ الان چند سالشونه؟ حالا من همش حسرت میخورم که چرا اختلاف بچه هام دو تا سه سال نیست! البته م ...

الان دخترم دوسال وهشت ماهشه پسرم دوماهشه نمی‌دونم والا اطرافیان که میگن بزرگترشن همبازی میشن فلان میشن ولی خیلی سخته.بنظرخودم اختلاف سنی بچه های شما خوبه حداقل اولی میتونه کارای خودشوانجام بده من دومی ناخواسته بود وگرنه خودم تصمیم داشتم اولی چهار ساله شد اقدام کنم 

عزیزم من هم بچم چهارسالشه نمی‌دونم دومی و بیارم یا نه اگه بیارم اختلافش پنج سال میشه مثل بچه های شما ...

من اختلاف بچه هام پنج سال و دو ماهه

دختر دومم الان چهار ماه و نیمشه

از نظر راحتی به نظرم اختلاف سنی خوبیه برای مادر

من راضیم از این لحاظ

ولی برای خود بچه ها اختلاف کمتر بهتره که همبازی بشن

شما هم اگر میخواید دومی رو بیارید حتما الان اقدام کنید به نظرم